Oulu-Suorajakelu Oy

Mainostenjakaja

  • Sijainti Oulu
  • Julkaistu 13.03.2024, 0:00
  • Haku päättyy 31.05.2024, 23:59
  • 31.05.2024, 23:59

Mainostenjakaja

Mainostenjakaja, Oulu-Suorajakelu Oy, Oulu

Etsimme reippaita jakajia eri puolille Oulua!

Jakajan työ vaatii reippautta ja vastuuntuntoa, sillä jakajan tulee pystyä huolehtimaan jakelutyöstä itsenäisesti. Työntekijän tulee täyttää vähintään 14 vuotta saman vuoden aikana milloin hän aloittaa jakelutyön.

Jakelutyö on säännöllistä, kerran viikossa (keskiviikkoisin) tapahtuvaa lehtien ja mainosten jakelua. Jakelutuotteet joko tuodaan kotiovellesi ja jakelualueesi on pääsääntöisesti kotisi lähialueella, tai voit hakea ne jakoalueen pisteeltä.

Soita niin sovitaan sinulle aika työhaastatteluun!

Jakajaksi voit ilmoittautua myös oheisesta linkistä: www.jakajaksi.fi

Oulu-Suorajakelu Oy edustaa toimialueellaan valtakunnallista SSM Suomen Suoramainonta -ketjua, jonka jakeluyhtiöt jakavat kaupunkilehtiä, mainoksia ja muita painotuotteita yli kahteen miljoonaan kotitalouteen koko Suomen alueella.

Oulu-Suorajakelu Oy kuuluu Suomen Suoramainonta -konserniin, joka on osa Mediatalo Keskisuomalaista.
Mediatalo Keskisuomalainen on pörssissä noteerattu mediakonserni, joka kustantaa kymmeniä lehtiä ja sähköisiä medioita. Kustannustoiminnan lisäksi konsernin toimintaan kuuluu sanomalehtipainoja, markkinointiviestintää, tutkimustoimintaa, sekä sanomalehti- ja mainosjakelua, jossa Suomen Suoramainonta on valtakunnallisesti suurin toimija. Konsernin vuoden 2018 liikevaihto oli noin 247 miljoonaa euroa ja se työllistää noin 6 300 työntekijää.

Looking for ad deliverers. Contact us for further information!

Palkkaus:TES
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Katri Pesonen
044 7370 331
katri.pesonen@oulu-suorajakelu.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: