Ok PeeÄssä

Prismajohtaja Kuopio

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 30.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 23:59
  • 17.05.2024, 23:59

Prismajohtaja Kuopio

Prismajohtaja Kuopio, Ok PeeÄssä, Kuopio

KUOPIO

Osuuskauppa PeeÄssä on yli 128 000 asiakasomistajan omistama palvelualan yritys Pohjois-Savossa. Tehtävänämme on tuottaa kilpailukykyisiä etuja ja palveluja asiakasomistajille sekä kehittää jäseniemme ja koko Pohjois-Savon hyvinvointia. Henkilöstöä meillä on yli 2 000 ja olemme mukana lähes jokaisen pohjoissavolaisen elämässä.

Haemme Prismajohtajaa Kuopioon
Haemme Kuopion Prismaan prismajohtajaa rakentamaan kanssamme Parhaan Elämän Edelläkävijyyttä Savossa. Parhaan Elämän Edelläkävijyys alkaa ylivertaisesta työtekijäkokemuksesta. Tavoitteemme on olla haluttavin ja arvostetuin, ihmisvastuullinen ja inhimillinen työnantaja.

Jotta voimme olla omistajalle paras kumppani, on meidän toimittava tehokkaasti ja toimeliaasti. Olemme erityisen ylpeitä tuottamastamme osuustoiminnallisesta omistajahyödystä – siitä haluamme pitää kiinni ja edelleen kehittää. Rakennamme yhdessä inhimillisyyden ja tuloksellisuuden liittoa arvojemme #tunteella #toimeliaasti #ylpeästi ja #yhdessä mukaisesti.

Prismajohtaja vastaa Prisman toiminnasta ja tuloksesta. Lisäksi tehtävään kuuluu PeeÄssän vähittäiskaupan muita operatiivisia tehtäviä.

Prisma on Kuopion ylivoimaisin ostopaikka ja Suomen kuudenneksi suurin hypermarket. Prisma on uudistettu vuosina 20212022 ja kokonaismyynti on noin 115 milj. e vuodessa ja se työllistää noin 200 henkilöä.

Onnistuaksesi prismajohtajana
– koet innostavana edellä kuvatun Parhaan Elämän Edelläkävijyyden ja olet pitkäjänteinen matkallamme sitä kohti
– sinulta löytyy toimeenpanokykyä
– osaat innostaa työyhteisön jäseniä ja saada aikaan tulosta yhdessä
– sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja johtamistaidot
– sinulla on aktiivinen ote itsesi ja yksikön toiminnan kehittämiseen

Prismajohtajalta odotamme:
– kaupallista koulutusta tai muuta vähintään AMK tasoista tutkintoa
– kokemusta kaupan esihenkilötyöstä
– näyttöä tuloksellisuudesta sekä toimeenpanokyvystä

Mitä tarjoamme?
– osuuskauppamme sekä S-ryhmän laajat henkilöstöedut
– mielenkiintoisen työympäristön
– osaavan organisaation tuen
– näköalapaikan PeeÄssän kaupanjohtoryhmässä

PeeÄssän prismajohtajan palkka määräytyy tehtävän vaativuuden ja valituksi tulevan työntekijän osaamisen ja suorituksen kehittymisen mukaisesti. Lisäksi prismajohtaja kuuluu henkilökohtaisen tulospalkkauksen piiriin ja hän on oikeutettu monipuolisiin henkilöstöetuihimme.

Olemme asiakkaidemme omistama palveluyritys Pohjois-Savossa. Tehtävämme on tuottaa palveluja ja etuja omistajille. Meillä on jo yli 128 000 asiakasomistajaa.

Toimialamme ovat market- ja tavaratalokauppa, hotelli- ja ravintola-, liikennemyymälä- ja polttonestekauppa. Tarjoamme myös parturi-kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja. Toimipaikoissamme on myös S-pankin palvelupisteitä. Liikevaihtomme v. 2023 oli 758 miljoonaa euroa. Tarjoamme työpaikan noin 2 200 henkilölle. Toiminnastamme syntyvä tulos käytetään alueemme omistajien hyväksi.

Mikäli koet, että Osuuskauppa PeeÄssä olisi sinulle täysosuma ja sinä täysosuma meille, täytä sähköinen hakemus ja liitä mukaan tätä tehtävää varten päivitetty CV sekä vapaamuotoinen hakukirje 17.5.2024 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse Jouni Ruotsalainen p. 0505730770 tai sähköpostilla jouni.ruotsalainen@sok.fi

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:30.4.2024 tai sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Mirka Koponen
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: