Oilon Oy

Tekninen dokumentoija

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 26.07.2022, 10:00
  • Suljettu 16.08.2022, 0:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tekninen dokumentoija

Oilon on vuonna 1961 perustettu kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys. Toiminnan ytimessä on ympäristöteknologia, ja yritys panostaa erityisesti tuotekehitykseen. Tuotekehityksen painopistealueita ovat uusiutuviin energianlähteisiin ja energian kierrättämiseen perustuvat ratkaisut, energiatehokkuuden parantaminen sekä päästötasojen pienentäminen.

 

Vuonna 2021 Oilonin liikevaihto oli 72 miljoonaa euroa, ja yritys työllistää noin 400 henkilöä. Toimintamme on vahvassa kasvussa. Yrityksellä on tuotantolaitoksia Suomessa, Yhdysvalloissa ja Kiinassa sekä myyntitoimistot Brasiliassa ja Saksassa. Lisäksi Oilonilla on kansainvälinen jälleenmyyjien verkosto.

 

Etsimme nyt Teknistä dokumentoijaa

Olisitko sinä sopiva henkilö vahvistamaan yrityksemme dokumentointia? Tulet työskentelemään osana tiimiä, joka vastaa laadukkaasta tuotedokumentoinnista ja sitä kautta paremmasta asiakaskokemuksesta. Työssäsi kokoat ja lähetät poltintoimituksiin liitettävät tuotedokumentit asiakkaille. Määrittelet myös dokumentaation sisällön tilausvahvistuksesta liitteineen, arkistoit dokumentaation ja linkität materiaalit OneDrivella asiakkaiden saataville. Työhön kuuluu lisäksi tuurauksia Oilon Lahden puhelinvaihteessa ja vastaanotossa. 

 

Mitä odotamme?

Tehtävän hoitaminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa sekä hyviä tietoteknisiä valmiuksia. Työssä onnistuu parhaiten henkilö, joka on valmis oppimaan nopeasti uutta ja mukautumaan tarvittaessa työtehtävien mukaan. Puhelinvaihteen hoitaminen sujuu parhaiten reippaalta ja sosiaaliselta henkilöltä. Dokumentoinnin laadun ylläpitäminen vaatii huolellista ja tarkkaa luonnetta.

 

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vastuullisen työtehtävän kansainvälisessä kasvuhakuisessa perheyrityksessä. Työtehtävässäsi pääset käyttämään osaamistasi laaja-alaisesti, näyttämään taitosi sekä kasvattamaan osaamistasi.

 

Kiinnostuitko?

Tutustu meihin tarkemmin Oilon-konsernin nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Lisätietoja tästä tehtävästä saat soittamalla 

Content Manager Joonas Soini, 044 7576 720. 

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi meille pikaisesti, kuitenkin viimeistään 15.8.2022.

 

Kaikki Oilon-konsernin Suomen toimipisteet ovat savuttomia työpaikkoja.

 

Osaamisalue: ,

Oilon Oy

Oilon on kansainvälinen energia- ja ympäristöteknologiaan erikoistunut perheyritys.