Metsähallitus

Virkistyskäytön asiantuntija, Etelä-Suomi (vuorotteluvapaan sijaisuus)

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 27.03.2024, 8:00
  • Suljettu 11.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Virkistyskäytön asiantuntija, Etelä-Suomi (vuorotteluvapaan sijaisuus)

Me Metsähallituksessa kasvatamme huomista. Hoidamme ja suojelemme luontoa, luomme mahdollisuuksia vastuulliselle liiketoiminnalle, tuotamme kestävästi hoidetuista metsistä uusiutuvaa raaka-ainetta sekä tarjoamme mahdollisuuksia nauttia luonnosta retkeillen ja eräillen. Miljoonat ihmiset saavat työstämme iloa, terveyttä ja hyvinvointia. Arvostamme monimuotoisuutta ja edistämme yhdenvertaisuutta työyhteisössämme sekä kannustamme monenlaisista taustoista tulevia hakemaan meille töihin. Meitä on yli tuhat ympäri Suomen, liity osaksi monimuotoista joukkoamme!

Haemme nyt joukkoomme virkistyskäytön asiantuntijaa vuorotteluvapaan sijaiseksi Luontopalvelujen Asiointi -yksikköön ajalle 22.4. – 1.11.2024.

Virkistyskäytön asiantuntijana työtehtäviisi kuuluvat luontomatkailun yhteistyösopimusten valmistelu valtion suojelualueilla toimiville matkailuyrityksille sekä matkailuyritysten neuvonta. Tehtävään voi sisältyä myös muita Luontopalvelujen sopimushallinnan tehtäviä osaamisesi ja kokemuksesi mukaan.

Tehtävä sijoittuu valtakunnalliseen Sopimukset ja käyttöoikeudet -tiimiin. Toimipaikka on sovittavissa jollekin Metsähallituksen toimipaikalle ensisijaisesti eteläisessä Suomessa (esim. Helsinki, Turku, Hämeenlinna, Jyväskylä, Mikkeli tai Kuopio). Osa työstä on mahdollista tehdä etätyönä. Tehtävä edellyttää satunnaista matkustamista kotimaassa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tutkintoa (esim. matkailu-, hallinto- tai ympäristöala) ja hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus sopimushallinnan tehtävistä, paikkatieto-, asianhallinta- ja sopimushallintajärjestelmien käytöstä, sekä Suomen suojelualuejärjestelmän tuntemus. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää lisäksi suomen kielen hyvää suullista ja kirjallista taitoa. Muu soveltuva kielitaito (ruotsi, englanti) katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja innostavan työympäristön ja erilaisia arvoja ja tavoitteita yhteensovittavan, haastavan tehtäväkentän. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä oman tiimin ja organisaation muiden asiantuntijoiden sekä ympäröivän yhteiskunnan kanssa. Palkkaus määräytyy Metsähallituksessa noudatettavan palkkausjärjestelmän mukaan työn vaativuuden ja henkilökohtaisen työsuorituksen perusteella.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi tulee palkata TE-toimistossa työttömänä työnhakijana oleva henkilö. Sijaiseksi voidaan palkata henkilö, joka 

  • on ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana 
  • tai alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi 
  • tai vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias. 

Pyydämme sinua selvittämään TE-toimistosta ennen hakemuksen jättämistä, täyttyvätkö vaatimukset kohdallasi.

Täytäthän sähköisen hakemuksen mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 10.4.2024 osoitteessa www.metsa.fi/avoimet-tyopaikat

Pyydämme liittämään mukaan myös CV:si.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä. Kysymyksiisi vastaa tiimivastaava Meri-Hilkka Mäkelä, puh. 040 769 0673 tai sähköposti meri-hilkka.makela@metsa.fi.

Osaamisalue:

Metsähallitus

Metsähallitus on valtion liikelaitos, jonka tehtävät on jaettu liiketoimintaan ja pääasiassa budjettivaroin hoidettaviin julkisiin hallintotehtäviin. Eri toiminnot on eriytetty omiin vastuualueisiin.

Metsähallitus työskentelee luonnonvarojen vastuullisen käytön ja hoidon sekä luonnon monimuotoisuuden ja kulttuuriperinnön puolesta. Metsähallituksen hallinnassa on reilut 12 miljoonaa hehtaaria valtion omistamia maa- ja vesialueita, ja sen haastavana tehtävänä on hoitaa ja käyttää näitä alueita niin, että ne hyödyttäisivät suomalaista yhteiskuntaa mahdollisimman hyvin.

Henkilöstöä Metsähallituksella on yhteensä yli tuhat henkilöä ympäri Suomen.

www.metsa.fi