Mehiläinen Oy

Tiimivastaava – sairaanhoitaja

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 23.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 10.05.2024, 23:59
  • 10.05.2024, 23:59

Tiimivastaava – sairaanhoitaja

Tiimivastaava – sairaanhoitaja, Mehiläinen Oy, Ykköskoti Riihilehto, Nurmijärvi, Nurmijärvi

Tiimivastaava, Ykköskoti Riihilehto, Nurmijärvi

Tule rakentamaan kanssamme kotia, joka tekee huomisesta paremman!

Haemme Tiimivastaavaksi sairaanhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Mihin tulet töihin?

Ykköskoti Riihilehto on suunnattu kaikenikäisille mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kyseessä on pieni 18 paikkainen ympärivuorokautinen yksikkö. Ympärivuorokautinen palveluasuminen on tarkoitettu henkilöille, jotka tarvitsevat vahvaa tukea arjen toiminnoissa ympärivuorokautisesti. Yksikössämme työskentelee eri sosiaali- ja terveysalan ammattilaisia sekä yksikössä on oma kokki. Nurmijärvellä on kauniit puitteet ulkoilulle, virkistäytymiselle ja asukkaiden kanssa työskentelylle. Tilamme ovat avarat ja valoisat.

Mitä pääset tekemään?

Tiimivastaavana työskentelet yksikönjohtajan kanssa vastaten yksikön toiminnasta ja tarvittaessa sijaistat yksikönjohtajaa. Tiimivastaavana vastaat yksikön lääkehoidosta ja arjen toimintojen sujuvuudesta. Pääset työskentelemään myös rajapinnoissa ja tekemään töitä moniammatillisesti eri tomijoiden kanssa. Toimintamme perustuu toipumisorientaation viitekehyksen mukaiseen kuntouttavaan toimintaan. Työ on 2-vuorotyötä, yksikössämme on vakituiset yöhoitajat.

Kuka sinä olet?
Olet koulutukseltasi sairaanhoitaja, jolla on kiinnostusta mielenterveystyötä kohtaan. Työskentelet osana tiimiä ja otat vastuuta asukkaiden hoitotyön laadusta. Olet oma-aloitteinen, viihdyt myös yksin työskennellessä sekä osaat tarttua erilaisiin työtehtäviin. Mielenterveys- ja päihdetyön osaaminen sekä aiempi tiimivastaavan kokemus katsotaan eduksi.

Miksi tulisit meille töihin?

Ykköskoti Riihilehdossa pääset osaksi pientä, rentoa ja motivoitunutta työyhteisöä. Olemme sitoutuneita, joustavia ja työkaveria huomioivia työntekijöitä.

Käytössämme on autonominen työvuorosuunnittelu ja pyrimme mahdollistamaan erilaiset elämäntarpeet työvuorosuunnittelulla. Mehiläisenä saat käyttöösi hyvät henkilöstöedut, kuten liikuntasaldon, työterveyshuollon ja digiklinikan palvelut 24/7. Ykköskotien työntekijänä sinulla on monipuoliset koulutus- ja kehittymismahdollisuudet.

Työ on 2-vuorotyötä ja tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n mukainen.
Tehtävä on vakituinen.
Aloitus sopimuksen mukaan.

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löytyessä!

Kerron mielelläni lisää:
Yksikönjohtaja Mari Rantanen
040 487 3545
mari.rantanen2@mehilainen.fi

Koti, joka tekee huomisesta paremman.

Ykköskodeissa tarjoamme yksilöllistä kuntoutusta ja kodin, josta voi ponnistaa jälleen kohti itsenäisempää elämää. Tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa häntä autetaan kuntoutumaan ja saamaan ote itsenäisestä elämästä. Toimintamme keskiössä on laadukas hoito ja tuki, joita ohjaavat asukkaan yksilölliset tarpeet, toiveet sekä kuntoutuspolku, jota kuljemme yhdessä hänen kanssaan.

Ykköskodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja hyvinvointialueasiakkaidemme hyväksi. Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa!

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta, vakituinen
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Yksikönjohtaja Mari Rantanen
040 487 3545
mari.rantanen2@mehilainen.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: