Mehiläinen Oy

Lähihoitaja, keikka, Onnikoti Einar, Kangasala

  • Sijainti Kangasala
  • Julkaistu 25.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 03.06.2024, 23:59
  • 03.06.2024, 23:59

Lähihoitaja, keikka, Onnikoti Einar, Kangasala

Lähihoitaja, keikka, Onnikoti Einar, Kangasala, Mehiläinen Oy, Kangasala

Lähihoitaja, keikkatyöntekijä, Onnikoti Einar Kangasala

Tule tekemään vammautuneiden ohjaustyötä ainutlaatuiseen joukkoomme Onnikoti Einariin Kangasalle!

Mihin tulet töihin?

Onnikoti Einar on avattu 2019 ja sijaitsee lähellä Kangasalan keskustaa, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Tarjoamme pysyväisluontoista ja määräaikaista tehostettua palveluasumista, intervalliasumista sekä omaishoidon lomitusta täysi-ikäisille henkilöille, jotka ovat vammautuneet esimerkiksi liikenneonnettomuudessa tai neurologisen sairauden seurauksena. Asukaspaikkoja meillä on 28.

Mitä pääset tekemään?

Lähihoitajan tehtävän hoitaminen vaatii sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, priorisointikykyä sekä kykyä sietää painetta. Menestyksekkään tehtävän hoitaminen vaatii, että olet oma-aloitteinen ja joustava, selviydyt haastavista ja nopeastikin muuttuvista tilanteista rautaisella ammattitaidolla.

Lähihoitajan tehtävässä osallistut asukkaiden päivittäiseen hoitotyöhön. Perehdytämme sinut työtehtäviisi.

Kuka sinä olet?

Olet koulutukseltasi lähihoitaja tai opintosi ovat loppuvaiheessa. Työyhteisöömme mahtuu niin pitkän kokemuksen omaavia kuin uransa juuri aloittaneita.

Tehtävään valittavalta edellytetään, että tartuntatautilain §48 mukainen rokotesuoja ja lääkeluvat ovat kunnossa. Voit tarvittaessa suorittaa/päivittää lääkeluvat meillä (LOVe)

Arvostamme kokemusta lähihoitajan työstä vammais-alalta, mutta välttämätöntä se ei ole. Tärkeintä on positiivinen asenne, hyvät vuorovaikutustaidot, aito motivaatio ja kiinnostus tehdä työtä vammautuneiden parissa. Toivomme sinulta iloa ja yhdessä tekemisen intoa, sekä halua kehittää toimintaa yhdessä kanssamme.

Miksi tulisit meille töihin?

Työyhteisömme on huumorintajuinen ja meille saa jokainen tulla omana itsenään. Pääset käyttämään luovasti ammattitaitoasi, ja kehittämään toimintaa kanssamme. Lähiesimiehenäsi toimii yksikönjohtaja.

Työ meillä on 3-vuorotyötä/2-vuorotyötä ja työsuhde on keikkatyösuhde.

Tehtävän palkkaus on yksityisen sosiaalialan TES:n palkkaluokka G20C mukainen. Tehtävästä maksetaan mahdolliset kokemuslisät.

Hae tehtävää rekrytointijärjestelmämme kautta mahdollisimman pian!

Aloitus sopimuksen mukaan.

Kerron mielelläni lisää:

Virpi Silvan, yksikönjohtaja
040 717 8938
virpi.silvan@onnikodit.fi

Koti täynnä ainutlaatuista elämäniloa

Onnikodeissa tarjoamme tukea tarvitsevalle kodin, jossa hän voi elää mahdollisimman antoisaa ja turvallista arkea. Panostamme yksilöllisyyteen sekä laatuun ja palvelumme lähtökohtana ovat aina asukkaan omat ainutlaatuiset ominaisuudet, vahvuudet, mielenkiinnon kohteet sekä tuen tarpeet.

Onnikodit on osa Mehiläistä. Mehiläisen sosiaali- ja terveyspalveluiden ammattilaiset työskentelevät joka päivä tinkimättömästi yksityis-, yritys- ja kunta-asiakkaidemme hyväksi.

Tervetuloa mukaan vahvistamaan ammattilaistemme joukkoa

Palkkaus:Yksityisen sosiaalipalvelualan TES
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:alle 11 pv, Keikkatyö sopimuksen mukaan
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Virpi Silvan, yksikönjohtaja, 040 717 8938, virpi.silvan@onnikodit.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: