Attendo Oy

Hoitoalan keikkatyö, Sastamala ja Huittinen

  • Sijainti Sastamala
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Hoitoalan keikkatyö, Sastamala ja Huittinen

Hoitoalan keikkatyö, Sastamala ja Huittinen, Attendo Oy, Sastamala

Moikka,

Täällä kirjoittelee Pirkanmaan rekrytointikoordinaattori ja Attendo-Oma sijaispoolin esihenkilö Maarit Hautala. Haen nyt tiimiini lähihoitajia, sairaanhoitajia ja alan opiskelijoita keikkatyöhön Attendo Oma Satakunta-Pirkanmaan kiertoalueelle, eli Sastamalan ja Huittisten alueelle.

Miltä sinusta kuulostaisi työ, jossa saat monipuolista kokemusta, uutta haastetta ammattitaitosi kehittämiseen ja pääset työskentelemään eri asiakasryhmien ja työyhteisöjen kanssa? Attendo Oma Satakunta-Pirkanmaan kiertoalueella pääset työskentelemään ikäihmisten ja kehitysvammaisten parissa.

Attendo Oman osaajapankissa, voit itse valita vuorosi järjestelmämme kautta. Eli pääset tekemään keikkatyötä alueemme eri Attendo- kodeissa niin kuin sinulle parhaiten sopii. Voit valita itse kuinka paljon vuoroja teet ja missä yksiköissä – näin saat työn sovitettua esimerkiksi toisen työn, opiskelun tai perhevapaan rinnalle.

Keikkatyön kautta sinulle voi myös halutessasi avautua mahdollisuuksia pidempiaikaisiin sijaisuuksiin tai vakituiseen työsuhteeseen Attendolla, kuten vakituiseksi kiertäväksi hoitajaksi työskentelyalueellesi.

Toivomme sinulta:

– Alan koulutusta tai opintoja

– Aitoa kiinnostusta hoitotyöhön

– Tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan.

– Hygieniapassia

– Rikosrekisteriote yli 3kk työsuhteessa

– Voimassa olevia lääkelupia tai valmiutta niiden suorittamiseen lähiaikoina

Hae pian, kuitenkin 19.5.2024 mennessä. Aloitan haastattelut jo hakuaikana ja paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja:
Rekrytointikoordinaattori
Maarit Hautala

maarit.hautala@attendo.fi

Lämpimästi tervetuloa mukaan AttendoOman Tiimiini!

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:ei lainkaan – 1v
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:alle 11 pv
Työaika:muu osa-aikatyö
Yhteystiedot:Maarit Hautala, maarit.hautala@attendo.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: