Med Group Oy

Palveluohjaaja ONNI kotisiivoukseen

  • Sijainti Mikkeli
  • Julkaistu 15.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 30.04.2024, 23:59
  • 30.04.2024, 23:59

Palveluohjaaja ONNI kotisiivoukseen

Palveluohjaaja ONNI kotisiivoukseen, Med Group Oy, Mikkeli

Haemme palveluohjaajaa vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen ONNI kotisiivoukseen Mikkelin, Savonlinnan, Imatran ja Lappeenrannan alueille!

Etsimme vahvistusta kasvavaan kotisiivouksen tiimiimme. Palveluohjaajana työtehtäviisi kuuluvat mm. asiakaskäyntien organisointi ja työvuorosuunnittelu yhdessä tiimiesihenkilön kanssa, uusien asiakkaiden hankinta sekä pyykkihuolto ja työntekijöiden perehdyttäminen ja laadunvalvonta. Työhön kuuluu myös siivoustyötä asiakkaidemme kodeissa. Työ on päivätyötä arkisin. Suomen kielen taito, ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat edellytyksiä työn menestyksekkääseen hallintaan. Tehtävä edellyttää myös aiempaa kokemusta tietokoneella työskentelystä – perus it-taidot ovat riittävät. Työtä voi tehdä Mikkelin, Savonlinnan tai Imatran toimipisteistä käsin ja työ sisältää satunnaista päivämatkustamista alueen muille paikkakunnille. Arvomme ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Tarjoamme sinulle merkityksellistä työtä ja kattavan perehdytyksen. Onnilaisten mukava tiimi jakaa arjen kanssasi ja toimii tukenasi. Maksamme sinulle kokemuksen ja koulutuksen perusteella kiinteistöpalvelualan työntekijöiden työehtosopimuksen PR7 mukaista palkkaa (14,83/h tai 2388/kk) sekä mahdollista koulutuslisää 2-5%

Kuulumme kotimaiseen Tradeka-konserniin ja tarjoamme henkilöstöllemme kattavia etuja, kuten:

– Tradekan sairauskassan

– Tuntuvia alennuksia Restelin ravintoloissa

– Alennuksia mm. katsastuspalveluista ja hieronnasta

Odotamme hakemustasi viimeistään 30.4.2024. mennessä. Vaikka tälle kesälle ei ole vielä kertynyt vuosilomaa, voimme halutessasi sopia palkattomasta vapaasta.

Tehtävään valittavien on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote 1.1.2024 alkaen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesihenkilö Satu Heiskanen (satu.heiskanen@onnion.fi)

Tutustu tarkemmin henkilöstöetuihin ja ONNIin työnantajana täällä: https://www.onnion.fi/rekrytointi/

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Anna Korpivaara, anna.korpivaara@onnion.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: