Mäntsälän kunta

Varhaiskasvatuksen opettaja

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 14.03.2024, 8:00
  • Suljettu 02.04.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Varhaiskasvatuksen opettaja

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän varhaiskasvatuksessa painopisteinä ovat lasten osallisuuden tukeminen, liikkumisen lisääminen ja digitaalisten taitojen opettelu.  Ketterät kokeilut mahdollistavat toiminnan joustavan kehittämisen. Mäntsälän    varhaiskasvatuksessa työskentelet osana kuuden päiväkodin johtajan päiväkotikokonaisuutta, noin 800 lapsen varhaiskasvatuksessa.

Tervetuloa joukkoomme, sinä varhaiskasvatuksen ja osallisuuden ammattilainen. Etsimme joukkoomme kolmea varhaiskasvatuksen opettajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin 1.8.2024 alkaen. Tehtävän ensisijainen sijoituspaikka on työsuhteen alkaessa Anttilan päiväkoti (1), Kaunismäen päiväkoti (1), Koskenrannan päiväkoti Amanda (1).

Varhaiskasvatuksen opettajana olet tiimisi vetäjä ja vastaat ryhmäsi pedagogisesta suunnittelusta ja toiminnasta toteuttaen sitä yhdessä muun meidän mahtavan ja osaavan henkilöstön kanssa. Haluamme hyvään tiimiimme sinua, joka tuet lasten osallisuutta, toimit kehittävällä työotteella innovatiivisesti ja uskallat kokeilla, arvioida ja kehittää uusia toimintamalleja lapsen parhaaksi. Työsi lähtökohtana on vasun hengen mukaisesti ymmärrys lapsen arjen kokonaisvaltaisuudesta. Olet varhaiskasvatuksen opettajana lämpimästi ja ammatillisesti taitava yhteistyöntekijä ja myönteinen vuorovaikuttaja niin lasten, työkavereiden kuin huoltajienkin kanssa. 

Lyhyet kuvaukset päiväkodeista ja niiden sijainnit löydät Tarinakartasta Päiväkodit – Mäntsälän kunta (mantsala.fi). Mäntsälän päiväkodeissa työskentelee yksi tai kaksi päiväkotiapulaista päiväkodin koon mukaisesti. Varhaiskasvatuksen apulaisjohtajat vahvistavat pedagogista työtä Kaunismäen, Anttilan, Nummisten ja Koskenrannan päiväkoti Amandan yksiköissä elokuusta lähtien. Lisäksi nimetty kveo käy säännöllisesti konsultoimassa ja mallintamassa toimintaa päiväkodeissa ja kiertävä lastenhoitaja sijaistaa henkilöstön poissaoloja.

Tehtävän kelpoisuusvaatimukset määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26 § tai 75 § mukaan. Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusvaatimuksena on vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, 60 opintopistettä tai sosionomin tutkinto, jota on täydennetty em. opinnoilla.

Palkkaus ja palvelussuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen virka- ja työehtosopimuksen mukaan. Tehtäväkohtainen palkka on 2862,84–2936,28 eur/kk riippuen tehtävänkuvasta. Lisäksi voidaan maksaa työkokemukseen perustuvaa lisää aiemman työkokemuksen perusteella. 

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille. Vaateraha on lisätty henkilökohtaiseen palkkaan 1.4.2023 alkaen.   

Tehtävään valitun on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu hyväksyttävä rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002) ja pyydettäessä todistus terveydentilastaan. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien valittujen henkilöiden hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55) ennen työsuhteen alkamista.

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 2.4.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi.

Lisätietoja antaa päiväkodin johtaja Sari Paatero, puh. 040 314 5954 (Anttila ja Numminen), Mervi Kärkkäinen, puh. 040 314 5676, (Kaunismäki), Tuija Kukkonen, puh. 040 314 5854 (Koskenranta) sp. etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen, vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää. 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi