Mäntsälän kunta

Tule lyhytaikaiseksi sijaiseksi Mäntsälän kunnan ateria- ja puhtauspalveluihin!

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 15.01.2024, 10:00
  • Haku päättyy Jatkuva haku
  • Jatkuva haku
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Tule lyhytaikaiseksi sijaiseksi Mäntsälän kunnan ateria- ja puhtauspalveluihin!

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän ateria- ja puhtauspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, hyvän ruoan ja siistin sekä viihtyisän oppimisympäristön luominen. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Mäntsälässä on 11 alakoulua, 1 yhtenäiskoulu, 1 yläkoulu ja 1 lukio. Päiväkotikohteita on 5. Tarjoamme näissä yksiköissä eripituisia sijaisuuksia ateriapalvelutyöntekijöille sekä siivoojille. Pidemmistä sijaisuuksista ilmoitamme myös erikseen kunnan kotisivulla / Avoimet työpaikat, jota kannattaa seurata aktiivisesti.

Lyhytaikaisiin sijaisuuksiin palkkaamme alan ammattilaisten lisäksi alalle opiskelevia ja muita alasta kiinnostuneita. Edellytämme 18 vuoden ikää. Hygieniapassi on suotavaa, mutta ei välttämätön lyhytaikaisissa sijaisuuksissa tai siivoustyössä. Alle kouluikäisten lasten kanssa työskentelevien hengityselinten tuberkuloosia koskeva selvitys tarkastetaan (tartuntatautilaki § 55) ennen sijaisuuden alkamista.

Huomioithan, että työtä on tarjolla epäsäännöllisesti ja lyhyellä varoitusajalla.

Kun olet täyttänyt ja lähettänyt ateriapalvelujen avoimen hakemuksen, kirjautuu hakemus välittömästi sähköiseen rekrytointijärjestelmäämme. Saat hakemuksen täytettyäsi käyttäjätunnuksen ja salasanan sähköpostiosoitteeseesi tai, jos et ole ilmoittanut hakemuksessasi sähköpostiosoitetta, tunnukset näkyvät heti ruudulla hakemuksen lähetettyäsi. Kirjoita tunnukset muistiin itsellesi! Tarvitset käyttäjätunnusta ja salasanaa jatkossa, kun käytät sähköistä kalenteriasi tai päivität hakemustasi.

Saatuamme hakemuksesi otamme sinuun yhteyttä sopiaksemme haastatteluajan. Haastattelussa myös opastamme sähköisen kalenterin käyttöä ja määrittelemme yhdessä yksiköt, joissa haluat työskennellä. Haastattelun jälkeen pääset aloittamaan sähköisen kalenterisi käytön. Kun olet täyttänyt kalenteriasi, saat meiltä työtarjouksia tekstiviestillä puhelimeesi toivominasi päivinä. Kalenterin ajan tasalla pitäminen on ehdottoman tärkeää.

Kalenterin lisäksi voimme tarjota työvuoroja myös suoraan puhelimitse.

Lisätietoja: Palvelupäällikkö Terhi Kerttula ja tuotantovastaava Terhi Marttinen, sposti: etunimi.sukunimi@mantsala.fi, p. Kerttula: 040 314 5567, Marttinen: 040 314 6055 ja Puhtauspalvelut Kirsi Koli p. 040 314 5478

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

Osaamisalue: ,

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi