Mäntsälän kunta

Perusopetuksen lehtori, englanti ja ruotsi

  • Sijainti Mäntsälä
  • Julkaistu 12.04.2024, 13:00
  • Suljettu 26.04.2024, 12:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Perusopetuksen lehtori, englanti ja ruotsi

Mäntsälä – Suuntana paras arki!

Mäntsälän opetuspalveluissa toimintaamme ohjaa asiakaspalvelun näkökulma. Palveluiden keskiössä ovat lapset ja nuoret. Meitä yhdistää yhteinen tavoite oppilaiden ja henkilöstön hyvinvoinnin, pedagogiikan ja turvallisen oppimisympäristön kehittämiselle. Uskomme vastuulliseen työotteeseen ja tiimimäiseen työskentelytapaan. Tule mukaan rakentamaan yhdessä parhaan arjen paikkakuntaa. Toimimme tänään – katsomme tulevaan.

Haemme opetuspalveluihin perusopetuksen lehtorin (402133) sijaista lukuvuodeksi 2024-2025. Opetettavina aineina englanti ja ruotsi. Viran ensisijainen sijoituspaikka on tehtävän alkaessa Riihenmäen koulu. 

Opettaja on osa kielten aineryhmää, johon kuuluu 5 opettajaa. Aineryhmä suunnittelee, kehittää ja toteuttaa opetusta yhteistyössä.

Hakijalta odotamme hyviä yhteistyötaitoja, opetussuunnitelman tuntemusta ja soveltamista opetuksen arjessa sekä erilaisten oppijoiden huomioimista opetuksessa. Arvostamme kehittävää ja kokeilevaa työotetta niin omassa opetuksessa kuin osana kouluyhteisöä.

Odotamme kannustavaa ja hyvän huomaavaa, tuen tarpeet ja oppilaan tilanteen huomioivaa pedagogista otetta, jossa oppilasta tuetaan kasvamaan koululaisena ja ryhmän jäsenenä.

Riihenmäen koulu on yhtenäiskoulu, jossa opiskelee noin 660 oppilasta. 

Tulevana lukuvuonna luokilla 1-6 ryhmiä on yhteensä 15, joista erityisopetuksen pienryhmiä 3. Luokilla 7-9 ryhmiä on 20, joista erityisopetuksen pienryhmiä 2. Riihenmäen koulun toiminnassa näkyvät arvomme ilo, luovuus, välittäminen, vastuullisuus, kannustus ja yhteishenki.

Olisitko sinä osa Riihiksen porukoita? Näin mahdolliset tulevat työkaverisi kertovat omasta työpaikastaan:

”Riihiksessä työyhteisö on erityisen mukava ja koulun ilmapiiri hyvä.”

”Riihiksessä et työskentele yksin, vaan osana erittäin ammattitaitoista henkilökuntaa. Työyhteisö puhaltaa vahvasti samaan hiileen. Lasten ja nuorten oppimista tuetaan yhdessä oppilasta kuunnellen. Oppimisen ja opetuksen puitteet ovat kunnossa. Opettajuutta tuetaan. Ympäristö tukee monenlaista oppimista. Napakymppi valinta!”

”Kätevästi junaradan varressa, kiva lähiympäristö, joka mahdollistaa luokan ulkopuolista opetusta, mukavat oppilaat ja kollegat, tilaa luovuudelle ja tekemiselle omalla tyylillä!”

”Tervetuloa valoisaan kouluun hyvien liikenneyhteyksien varrelle. Tarjolla on seuraa iloisessa, osaavassa ja luotettavassa porukassa. Koulun mielenkiintoiset ja vaihtelevat tilat tarjoavat virikkeitä ja ympäröivässä luonnossa on kiva ulkoilla ja liikkua.”

Riihenmäen koulu sijaitsee Mäntsälän kunnan keskustassa kävelymatkan päässä juna-asemalta.

Riihenmäen koulu Facebookissa

Tutustu Mäntsälä kouluihin

Kelpoisuusvaatimukset määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaan.  Alkuperäiset kelpoisuuden osoittavat tutkintotodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.  

Palkkaus ja virkasuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen opetushenkilöstön virkaehtosopimuksen (OVTES) mukaan. 

Tehtävän täytössä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Mäntsälä on koulutus- ja kehitysmyönteinen kunta. Tuemme työssä jaksamista ePassin liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointiedun avulla. Meillä on käytössä myös Hyvä teko – hyvä työ -palkkio, jota työkaverit, työyhteisö tai esihenkilö voivat ehdottaa työyhteisön timanteille.  

Valitun on pyydettäessä toimitettava selvitys terveydentilastaan (KVhL 7 §) ja lisäksi rikosrekisterilain 6 § 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote (laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi, 504/2002).

Jätä hakemus hakemuksesi sähköisesti 26.4.2024 klo 12.00 mennessä osoitteessa: Avoimet työpaikat – Mäntsälän kunta (mantsala.fi) Liitä hakemukseen hakukirje ja ansioluettelosi. 

Kelpoisten hakijoiden puuttuessa tehtävä voidaan täyttää määräaikaisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa rehtori Saija Hellström, puh. 040 314 5420 tai sp. etunimi.sukunimi@mantsala.fi.

Mäntsälä on vireä ja vehmas kunta, jossa eletään turvallista, ihmisenkokoista arkea sujuvien palveluiden, monipuolisten vapaa-ajan mahdollisuuksien ja kätevien liikenneyhteyksien äärellä. Kunnan keskeiset arvot, turvallisuus, osallistava yhteisöllisyys ja vastuullinen, kehittävä vire ohjaavat toimintaamme. Haluamme olla parhaan arjen paikkakunta, jossa on hyvä elää, työskennellä ja yrittää.

 

Osaamisalue:

Mäntsälän kunta

Luonnonläheinen Mäntsälä on mahdollisuuksien kunta asua ja yrittää toimivien liikenneyhteyksien varrella. www.mantsala.fi