Lapin hyvinvointialue

Asumisen ohjaaja, Kolpene Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 29.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 21.06.2024, 15:00
  • 21.06.2024, 15:00

Asumisen ohjaaja, Kolpene Rovaniemi

Asumisen ohjaaja, Kolpene Rovaniemi, 10 paikkaa, Lapin hyvinvointialue, Rovaniemi

Haemme keikkatyön tekijöitä Rovaniemelle asumisen ohjaajan tehtäviin.

Asumisen ohjaaja vastaa asiakkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asiakasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Käytämme puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Haluamme mahdollistaa asiakkaillemme tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Asumisen ohjaajan pätevyysvaatimuksena sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat perehdytyksen tehtävään.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti. Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävään on jatkuva haku 21.6.2024 klo 15:00 saakka. Täytämme tehtäviä sopivan hakijoiden löytyessä hakuajan aikana.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Sote-sopimuksen mukainen
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:11 pv – 1 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Varahenkilöiden palveluesihenkilö Nina Joutsen
p. 040 168 7304
nina.joutsen@lapha.fi
Yhteystiedot:Varahenkilöiden palveluesihenkilö Nina Joutsen
p. 040 168 7304
nina.joutsen@lapha.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: