Lapin hyvinvointialue

Asumisen ohjaaja, vammaisten palvelut, Rovaniemi

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 29.12.2023, 0:00
  • Haku päättyy 21.06.2024, 15:00
  • 21.06.2024, 15:00

Asumisen ohjaaja, vammaisten palvelut, Rovaniemi

Asumisen ohjaaja, vammaisten palvelut, Rovaniemi, 5 paikkaa, Lapin hyvinvointialue, Rovaniemi

Haemme lähihoitajia jatkuvalla haulla asumisen ohjaajan eripituisiin sijaisuuksiin Rovaniemelle, Kolpeneen asumisen palveluihin.
Sinulla on mahdollisuus työskennellä myös osa-aikaisesti.

Kolpeneen asumisen palveluihin kuuluu yksiköt: Soolo, Komppi, Tempo ja Rasti, Kipinä Kaarna, Hangaspisto sekä Koivuojankadun yksikkö. Koivuojankadun yksikkö sijaitsee ylikylässä ja Hangaspiston yksikkö lähellä keskussairaalaa, muut yksiköt ovat Myllärintiellä. Sinulla on mahdollisuus hakea sijaisuutta tiettyyn yksikköön tai vaihtoehtoisesti kiertää eri yksiköissä kiinnostuksesi mukaan.

Asumisen ohjaajan pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja terveydenhuollon ammattitutkinto, myös alan opiskelijat huomioidaan. Arvostamme kokemusta kehitysvamma-alalta, mutta se ei ole välttämätöntä. Saat perehdytyksen tehtävään sekä esihenkilösi tuen.

Asumisen ohjaaja vastaa asukkaiden perushoivan ja ohjauksen toteutumisesta kaikessa arjen toiminnoissa. Asukasta tuetaan löytämään ja käyttämään omia voimavarojaan yksilöllisillä menetelmillä sekä tuetaan itsenäistä selviytymistä ja sosiaalista vuorovaikutusta. Asumisyksiköissä käytetään puhetta tukevia ja korvaavia kommunikaatiomenetelmiä. Työntekijät työskentelevät asukkaan kotona kunnioittaen hänen itsemääräämisoikeuttaan. Haluamme mahdollistaa asukkaille tasa-arvoisen, yksilöllisiä tarpeita ja valinnanvapautta kunnioittavan arjen. Hyvä työilmapiiri on meille arvokas ja tärkeä asia.

Tehtävien palkkaus ja muut palvelussuhteen ehdot määräytyvät Sote-sopimuksen sekä voimassaolevien säännösten mukaisesti.
Henkilöstön rokotussuojan osalta noudatamme työn ja tartuntatautilain edellyttämää rokotussuojaa.

Tehtävään haetaan sähköisellä hakulomakkeella Kuntarekry-palvelussa. Tehtävään on jatkuva haku 21.6.2024 klo 15:00 saakka. Täytämme tehtäviä sopivan hakijoiden löytyessä hakuajan aikana.

Palkkaus:Kiinteä palkka, Sote-sopimus
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:1 – 3 kk, Sopimuksen mukaan
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Kysy rohkeasti lisää ja ota yhteyttä palveluesihenkilö Nina Joutseneen: nina.joutsen@lapha.fi tai 040 168 7304
Yhteystiedot:Kysy rohkeasti lisää ja ota yhteyttä palveluesihenkilö Nina Joutseneen: nina.joutsen@lapha.fi tai 040 168 7304
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: