Laivaravintola Prinsessa Armaada/Armpa Oy

Kokki

  • Sijainti Lappeenranta
  • Julkaistu 08.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 07.06.2024, 23:59
  • 07.06.2024, 23:59

Kokki

Kokki, Laivaravintola Prinsessa Armaada/Armpa Oy, Lappeenranta

VIELÄ YKSI KOKIN PAIKKA AVOINNA KESÄN PARHAASEEN TIIMIIN!

Oletko aiempaa työkokemusta kokin hommista omaava työntekijä? Oletko mahdollisesti tehnyt aiemmin kokin töitä esim. suurtalouspuolella tai ala carte-ravintolassa?

Etsimme vielä yhtä kokkia joukkoomme kesän parhaaseen tiimiin! Haethan nopeasti, töiden aloitus siintää kesäkuun alussa tai jo hieman aikaisemmin!

Jos täytät myös nämä kriteerit, saattaisit olla juuri se ketä etsimme:
-mukava työkaveri ja kaikkien kanssa toimeen tuleva(!)
-kiirettä pelkäämätön
-räväkän työotteen omaava
-yksinkertaisesti hyvä tyyppi.

Työt alkaisi kesäkuun alussa, jopa hieman aiemmin. Töiden tarkka aloitus siis sovittavissa, kuten työtunnitkin.

Tietoa meistä:
Laivaravintola Prinsessa Armaada on Lappeenrannan satamassa sijaitseva kesäterassi- ja ruokaravintola. Ravintolassamme on laaja juomavalikoima ja ruoka-annoksemme valmistetaan tuoreista ja laadukkaista raaka-aineista omassa keittiössämme laivan alakerrassa. Ravintola on toiminut satamatorin laidalla saman omistajaperheen alaisuudessa jo yli 40 vuotta ja se työllistää n. 25 työntekijää vuosittain kesäsesongin ajaksi. Ravintolassa on kaiken kaikkiaan 340 asiakaspaikkaa, mikä käsittää terassin, laivan alakerrasta löytyvän RUUMA-ravintolan sekä yläkannen tilaussaunan.

Arvostamme kaikilta työntekijöiltämme räväkkää työotetta, paineensietokykyä kovimman kiireen keskellä sekä ennen kaikkea kykyä tulla toimeen erilaisten ihmisten kanssa. Tiimityötaidot kesän kiireessä korostuu, olethan siis avoin ja arvostat hyvää henkeä työyhteisössä! Meille töissä viihtyminen on yksi tärkeimmistä teemoista, tehdään siis yhdessä loistavalla porukalla kaikin puolin onnistunut ja unohtumaton kesä Armaadalla!

Mikäli kiinnostuit kesän 2024 parhaasta työpaikasta keskellä sataman sykettä, hae meille töihin! Tämä viimeinen paikka täytetään heti kun sopiva henkilö osuu kohdalle, joten laitathan hakemusta pikapikaa tulemaan!

Lähetä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla osoitteeseen rekry@prinsessaarmaada.fi. Laita viestin aiheeksi KESÄTYÖ ja hakemasi työtehtävä (KESÄTYÖ, KOKKI).

Palkkaus:TES tai erillisen sopimuksen mukaan
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:kesäkuun alussa tai jo aiemmin
Työn kesto:3 – 6 kk, elokuun loppupuolelle
Työaika:kokoaikatyö, työvuorot sijoittuvat klo 9-23 välille
Yhteystiedot:Jatta Nalli, 050-5672287 (ark. 10-15), ensisijainen yhteydenottotapa/lisätiedot: rekry@prinsessaarmaada.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: