LAB-ammattikorkeakoulu

Lehtori, sosiaaliala

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 02.10.2023, 13:00
  • Suljettu 17.10.2023, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lehtori, sosiaaliala

Sosiaalialalle lehtoriksi – Tervetuloa mukaan asiantuntevaan ja innostuneeseen osaajajoukkoomme!

LAB-ammattikorkeakoulun hyvinvointiyksikkö kouluttaa ensihoitajia, sairaanhoitajia, sosionomeja, fysioterapeutteja ja terveydenhoitajia työhön, jolla on merkitystä, ja tarjoaa työelämälähtöisiä ylempiä ammattikorkeakoulututkintoja (YAMK) sekä täydennyskoulutusta. Olemme aktiivisia TKI-toiminnassa ja pidämme arvossa monipuolista osaamista.

Haemme nyt hyvinvointiyksikköömme sosiaalialan lehtoria vakinaiseen työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Keskeisiin työtehtäviisi kuuluu:

  • sosiaali- ja terveysalan AMK-koulutuksen tehtävät
  • sosiaali- ja terveysalan koulutuksen monialainen kehittäminen sekä
  • strategisesti suuntautunut tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminta

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa sekä vähintään kolmen vuoden käytännön kokemusta tutkintoa vastaavissa tehtävissä.
  • sosiaalialan laajaa osaamista ja näkemystä kehittämissuunnista sekä laaja-alaista työelämäverkostoa
  • tutkimus- ja kehittämisosaamista sekä ymmärrystä strategianmukaisesta toiminnasta
  • sujuvaa englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa
  • pedagoginen pätevyys katsotaan hakijan eduksi. Pedagogiset opinnot (AmO) voit suorittaa myös aloitettuasi tehtävässä

Pidämme tärkeänä, että sinulla on kokemusta ja asiantuntijuutta laaja-alaisesti sosiaalialan tai kasvatusalan tehtävistä ja ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä.  Opetus- ja ohjaustehtävät painottuvat laajasti sosiaalialan ammattityöhön. Myös sosiaalialan menetelmäosaaminen, ymmärrys verkkopedagogiikasta ja osaaminen TKI-toiminnasta ovat sinulle eduksi.

Työt alkavat 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, tehtävässä on kuuden kuukauden koeaika.  Kotikampuksena toimii LAB-ammattikorkeakoulun Lahden kampus. Työtehtävissä edellytetään työskentelyä kaikilla kampuksilla (Lahti, Lappeenranta ja verkkokampus). 

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistystyönantajat ry:n yksityistä opetusalaa koskevan työehtosopimuksen mukaisesti.  Tehtävän kokonaispalkka muodostuu aiemman hyväksi luettavan työkokemuksen määrästä sekä pätevyydestä. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän henkilön palkka sijoittuu noin 3627–5050 e/kk välille.

Tarjoamme mielenkiintoisten ja merkityksellisten työtehtävien lisäksi osaavien kollegoiden verkoston jatkuvasti kehittyvässä ja uudistuvassa toimintaympäristössä. Kannustamme kaikkia työntekijöitämme ylläpitämään ja kehittämään osaamistaan tarjoamalla esimerkiksi erilaisia koulutusmahdollisuuksia.

Lisätietoja antaa osaamispäällikkö Helena Wright, +358 40 754 8430. Soittoajat 3.10.2023 klo 10–11, 6.10.2023 klo 12–13 ja 11.10.2023 klo 10–11.

Odotamme mielenkiinnolla hakemustasi ja ansioluetteloasi sähköisen järjestelmämme kautta 16.10.2023 klo 23:59 mennessä. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme haastattelut kuitenkin jo hakuaikana, joten kuulemmehan sinusta pian!

Tutustu tarkemmin toimintaamme tästä sekä LABiin työnantajana  tästä.

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 400 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa. lab.fi

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi

Osaamisalue: ,