LAB-ammattikorkeakoulu

Lehtori, sähkö- ja automaatiotekniikka

  • Sijainti Etelä-Karjala, Päijät-Häme
  • Julkaistu 28.03.2024, 8:30
  • Suljettu 16.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Lehtori, sähkö- ja automaatiotekniikka

Oletko sähkö- ja automaatiotekniikan ammattilainen? Etsitkö mahdollisuutta luovuuden ja uuden tulevaisuuden parissa?

LAB-ammattikorkeakoulun teknologiayksikkö kouluttaa insinöörejä ja rakennusmestareita tulevaisuuden asiantuntijoiden tehtäviin sekä tarjoaa täydennyskoulutusta. Olemme aktiivisia TKI-toiminnassa ja arvostamme monipuolista osaamista. Meillä kokeillaan jatkuvasti uusia tekemisen tapoja yhdessä yritysten kanssa.

Haemme lehtoria teknologiayksikköön vakituiseen työsuhteeseen.

Pääasialliset tehtävät:  Haemme osaajaa, jolla on valmiudet kouluttaa sähkötekniikan perusosaamista, insinööreiltä vaadittavaa luonnontieteellistä osaamista ja ammattiosaamisen sisältöjä, hakijan taustasta riippuen. Työtehtävä rakentuu tutkinto-opiskelijoiden yhteistyöprojekteista alueiden yritysten kanssa, osaamista kehittävästä TKI-toiminnasta sekä täydennyskoulutuksesta ja palvelumyynnistä. Odotamme valmiutta työskennellä englannin kielellä ja kouluttaa verkkoympäristössä. Työtehtävän kotikampus on Lappeenrannan kampus, mutta toimimme myös Lahden kampuksella.

Tehtävässä edellytettävä koulutus: Ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä edellytettävä osaaminen ja työkokemus: Arvostamme kokemusta erityisesti suunnittelutehtävistä, mutta yhtä hyvin kokemuksesi voi liittyä tuotantoon niin prosessi- kuin kappaletavara-automaation parissa tai opetus- ja koulutustehtäviin.

Tarjoamme sinulle: 

  • vakituisen ja kokoaikaisen työsuhteen
  • haastavia ja monipuolisia työtehtäviä kansainvälisessä, nuorekkaassa työyhteisössä
  • nykyaikaiset kampukset Lappeenrannassa ja Lahdessa
  • työstään innostuneen ja ammattitaitoisen tiimin tuen

Työ alkaa 1.8.2024. Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Palkkaus ja muut työsuhteen ehdot määräytyvät Sivistysala ry:n Ammattikorkeakoulujen työehtosopimuksen mukaisesti. Tehtävän kokonaispalkka muodostuu aiemman hyväksi luettavan työkokemuksen määrästä sekä pätevyydestä. Kaikki pätevyysvaatimukset täyttävän henkilön palkka sijoittuu noin 4757–6146 eur/kk välille.

Lisätietoja tehtävästä antaa osaamispäällikkö Tapani Heikkilä +358 44 708 1529.
Soittoajat: 5.4. klo 13-16 ja 8.4. klo 8-10.

Tutustu tarkemmin LAB-ammattikorkeakouluun työnantajana tästä sekä toimintaamme tästä

Miten hakuprosessi etenee? 

  • jätä hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköisen järjestelmämme kautta 15.4.2024 klo 23:59 mennessälisääthän hakemuslomakkeen loppuun myös 1–2 minuutin videon, jossa kerrot omista vahvuuksistasi ja tavoitteistasi työelämässä
  • valinnat pyritään toteuttamaan toukokuun loppuun  mennessä
  • olemme yhteydessä kaikkiin hakemuksen jättäneisiin viimeistään valinnan jälkeen

LAB-ammattikorkeakoulu

Opiskelun ja työn parhaat puolet. LAB-ammattikorkeakoulu on työelämän innovaatiokorkeakoulu, joka toimii Lahdessa, Lappeenrannassa ja verkossa. Tarjoamme koulutusta viidellä eri alalla: sosiaali- ja terveysala, tekniikka, liiketalous, hotelli-, ravintola- ja matkailuala sekä muotoilu, kuvataide ja visuaalinen viestintä. Vahvuuksiamme ovat kiertotalous, design, innovaatiot sekä hyvinvointi. Meillä työskentelee 9 800 opiskelijaa sekä 550 opettajaa ja TKI-asiantuntijaa.

lab.fi

Rekrytointijärjestelmän tekninen tuki: recruitment@lab.fi.

Osaamisalue: ,