Kymen Seudun Osuuskauppa

Prismajohtaja

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 03.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Prismajohtaja

Prismajohtaja, Kymen Seudun Osuuskauppa, Prisma, Kouvola

KOUVOLA

Kymen Seudun Osuuskaupan Prismojen organisaatiota vahvistetaan uudelleenorganisoinnilla, jonka seurauksena haussa on

PRISMAJOHTAJA PRISMA KOUVOLAAN
Prismajohtajalla on kokonaisvaltainen ymmärrys kaupan alasta. Hän omaa näkemystä toiminnan kehittämisestä, suuren mittakaavan uudistusten läpiviennistä ja kaupan alan suuntauksista päivittäisjohtamista unohtamatta. Laaja käyttötavarakaupan tuntemus auttaa häntä hahmottamaan kaupan kokonaisuuden ja sen lainalaisuudet. Rautakaupan tuntemuksen katsomme eduksi.

Prismajohtaja on innostunut ihmisten johtaja, jolla on jo näyttöjä tuloksellisesta esihenkilötyöstä. Henkilöstö- ja asiakastyytyväisyysmittarit ovat tehtävässä toimivalle henkilölle kiinnostavia ja käyttökelpoisia työkaluja sekä jatkuvan kehittymisen mittareita. Oman esimerkin näyttämisen lisäksi hän kannustaa, jakaa tietoa ja muutosjohtaa omaa työryhmäänsä. Ihmislähtöisyyden lisäksi prismajohtaja on sinut tuloksellisuuden, strategisten valintojen ja numeerisen datan kanssa. Tapahtumarikkaassa ympäristössä toimiminen ja itsenäinen päätöksenteko ovat hänelle osa luontevaa arjen hallintaa.

Mahdollistamme prismajohtajalle haastavan mutta palkitsevan työn uudistetussa 50-vuotiaassa Prisma Kouvolassa, vähittäiskaupan johtoryhmän jäsenenä. Prismakeskuksen koko, laajuus ja saavutettavuus tekevät myymälästä myös alueellisesti hyvin merkittävän ja kiinnostavan yksikön. Kouvolan Prisma on S-ryhmän kymmenen suurimman joukossa myynnissä mitattuna.

Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen. Vastuullisen työtehtävän lisäksi tarjoamme tukea ja apua tehtävässä menestymiseksi mm. laajojen verkostojen sekä koulutus- ja kehitysmahdollisuuksiemme avulla. Valtakunnallisesti hyödynnettävät henkilöstöetumme ovat myös mainitsemisenarvoinen asia.

Lisätietoja tehtävästä antaa 14.5.2024 alkaen kaupallinen johtaja Ari Hyytiä p. 010 7624 013 tai ari.hyytia@sok.fi.

Voit osoittaa kiinnostuksesi kyseistä tehtävää kohtaan jättämällä hakemuksesi sähköisen rekrytointijärjestelmämme kautta. Hakuaika päättyy sunnuntaina 19.5.2024.

Palkkaus:Sopimuksen mukaan
Työ alkaa:sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö, 37.5 h viikossa
Yhteystiedot:Ari Hyytiä
p. 010 7624 013
ari.hyytia@sok.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: