Kuusamon Juusto Oy

Järjestelmäasiantuntija

  • Sijainti Kuusamo
  • Julkaistu 29.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 19.05.2024, 23:59
  • 19.05.2024, 23:59

Järjestelmäasiantuntija

Järjestelmäasiantuntija, Kuusamon Juusto Oy, Kuusamo

Etsimme järjestelmäasiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen kuuden kuukauden ajalle, työt voivat mahdollisesti jatkua myös sen jälkeenkin. Olitpa sitten vasta-työuran alussa tai jo kokenut ammattilainen, joka etsii uusia haasteita, meillä on sinulle paikka.

Työssäsi pääset auttamaan henkilökuntaamme jokapäiväisissä IT-asioissa Windows- ja Microsoft ympäristössä. Työympäristömme koostuu Windows Server palvelimista VMware alustalla. Työasemissa on käytössä useita versioita Windowsista. Microsoft sovellusten hyvä osaaminen on eduksi työtehtävien hoidossa. Työasemien lisäksi tuemme käyttäjiä Android-puhelinten kanssa. Työ on monipuolista ja tarjoaa haasteita myös kokeneelle IT-asiantuntijalle.

Arvostamme sekä IT-alan työkokemusta että harrastuneisuutta, joten kerro meille, millaista osaamista sinulle on kertynyt myös työelämän ulkopuolelta! Tärkeintä meille on, että olet innokas oppimaan uutta, olet hyvä hallitsemaan kokonaisuuksia ja nautit teknisten ongelmien ratkaisemisesta. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, jotta voit kehittyä ja menestyä tehtävässäsi.

Tehtävä on päivätyö maanantaista perjantaihin. Palkkauksessa noudatamme MVL:n työehtosopimusta.

Palkkaus:MVL:n työehtosopimuksen mukainen
Työ alkaa:Mahdollisimman pian
Työn kesto:3 – 6 kk, Jatkuu mahdollisesti pidempään
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Hakeminen: lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi osoitteeseen rekrytointi@kuusamonjuusto.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 19.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.
Yhteystiedot:Lisätietoja tehtävästä antaa Asko Takkinen, p. 050-5313932.
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: