Kuopion kaupunki

Varhaiskasvatuksen sosionomi

  • Sijainti Kuopio
  • Julkaistu 02.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 17.05.2024, 12:00
  • 17.05.2024, 12:00

Varhaiskasvatuksen sosionomi

Varhaiskasvatuksen sosionomi, 3 paikkaa, Kuopion kaupunki, Kuopio

Kuopion kaupungin varhaiskasvatuspalveluissa on haettavana varhaiskasvatuksen sosionomin toistaiseksi voimassa olevia tehtäviä. Tehtävä on vakituinen ja aloitus on 5.8 2024 tai sopimuksen mukaan. Tehtäviä on Nilsiän, Juankosken ja Muuruveden päiväkodeissa.

Päiväkodit sijaitsevat maaseudun rauhassa. Lue tästä alta tarkemmat kuvaukset yksiköistä:

Nilsiän päiväkoti on syksyllä-19 auennut päiväkoti Nilsiän keskustan läheisyydessä. Nilsiän päiväkodilta on noin 55 km Kuopion keskustaan. Päiväkodissamme on kuusi ryhmää, joista yksi on vuorohoitoryhmä, yksi on esikouluryhmä ja tämän lisäksi ryhmiä eri ikäiseille lapsille. Meillä on hyvän matkan päässä koulu, kirjasto, tori, kirkko sekä loistavat mahdollisuudet liikkua luonnossa. Talvisin ilmainen Skibussi kuljettaa Tahkolle retkille. Työyhteisössämme arvostamme työhyvinvointia ja meillä on mahdollisuus työntekijän osallistua vapaa-ajalla yhteisiin liikuntaharrastuksiin.

Juankosken päiväkoti sijaitsee Juankosken keskustassa koulukeskuksen ja erilaisten liikuntapaikkojen keskellä, luonnon äärellä.Kuopion keskustasta on 63 km Juankosken päiväkodille. Päiväkoti on valmistunut 2018 ja se antaa erinomaiset puitteet toimintaan niin sisällä kuin ulkona.

Muuruveden päiväkoti on pieni kolmiryhmäinen päiväkoti. Uusi päiväkoti on otettu käyttöön 2017 ja siinä toimivat 1-3-vuotiaiden ja 3-5-vuotiaiden ryhmät. Muuruveden esikoulu toimii koulun puolella. Päiväkoti sijaitsee koulun yhteydessä, hyvien liikuntapaikkojen ja luonnon äärellä. Matkaa Muuruveden keskustaan Kuopiosta on n. 50 kilometriä.

Tehtävässä maksetaan yhden (1) vuoden määräaikainen rekrytointilisä 135,00€/kk. Vuoden määräaika lasketaan siitä päivästä alkaen, kun työntekijä aloittaa tehtävässä.

Tehtävänkuvaus:
Päätehtävät muodostuvat lasten kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja kasvatuksen tehtävistä.
Varhaiskasvatuksen sosionomi vastaa yhdessä kasvattajatiiminsä kanssa lapsiryhmän lasten hoidosta ja kasvatuksesta sekä osallistuu ryhmän toiminnan ja opetuksen suunnitteluun, toteuttamiseen, arvioimiseen ja kehittämiseen.

Varhaiskasvatuksen sosionomi vastaa lapsen ja perheen palveluiden yhteensovittamisesta, varhaiskasvatuksen ja sosiaali- ja terveydenhuollon palveluiden yhteistyön rakenteiden toteuttamisesta, perheiden palveluohjauksesta sekä perheiden kasvatusyhteistyön ja yhteisöllisyyden vahvistamisesta (sosiaalipedagogiikka).

Tehtäviin kuuluu lasten kokonaisvaltainen kasvun ja kehityksen tukeminen, perheiden osallisuuden ja hyvinvoinnin vahvistaminen. Tehtävänä on osana kasvattajatiimiä toteuttaa lapsen varhaiskasvatussuunnitelmaa /esiopetuksen oppimissuunnitelmaa, joka voi sisältää suunnitelmien kirjaamista ja perheiden kanssa tehtävää yhteistyötä. Tehtäviin sisältyy myös alan opiskelijoiden ohjaus. Tehtäviin voi sisältyä toimiminen asiantuntijana erilaisissa monitoimijaisissa työryhmissä.

Kelpoisuusvaatimuksena on sosionomi (AMK) -tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatukseen ja sosiaalipedagogiikkaan suuntautuneet vähintään 60 opintopisteen laajuiset opinnot. Hakijoina huomioimme myös sellaiset henkilöt, jotka valmistuvat varhaiskasvatuksen sosionomiksi vuoden 2024 aikana.

Olet etsimämme henkilö, jos olet parhaimmillasi, kun saat tehdä töitä lasten parissa ja se näkyy tavassasi toimia. Koet päiväkodin vauhdikkaan arjen ja työn lasten parissa omaksesi. Pidät siitä, että työsi on monipuolista ja vaihtelevaa. Edistät työlläsi yhteisöllisyyttä ja koet tärkeänä hyvän yhteistyön tiimisi, työyhteisösi ja asiakkaiden kanssa. Sinulla on innostusta ja kykyä rakentaa uudenlaista tapaa työskennellä yhdessä tiimikavereidesi kanssa. Olet työkaverina tilannetajuinen ja ratkaisukeskeinen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkentän ja merkityksellisen työn, joka sisältää päivittäin uusia haasteita kehittyä osana isoa organisaatiota. Lisäksi tarjoamme hyvän perehdytyksen tehtävään ja käytössäsi on jaksamista ja hyvinvointiasi tukevia etuja esim.: ePassi, työmatkaetu, henkilökunnan hyvinvointikortti ja työterveyshuolto.

Työaika: 38,25 t/vko
Palkka: 2586,64€/kk
Tehtävä täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Tehtävää valitun on esitettävä 30 päivän kuluessa päätöksen tiedoksisaannista lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikostaustaote (ei saa olla 6 kuukautta vanhempi).

Haastattelut toteutetaan Teams haastatteluina.

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2530,96€/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Juankosken päiväkodin johtaja Minna Tirkkonen puh. 044 718 8984, minna.l.tirkkonen(at)kuopio.fi
Nilsiän päiväkodin johtaja Tarja Kniivilä puh. 044 7482 560, tarja.kniivila(at)kuopio.fi
Yhteystiedot:Virtanen, Jenni, kuopiorekry@kuopio.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: