Pohjois-Savon hyvinvointialue

Hammashoitaja suunterveydenhuoltoon

  • Sijainti Varkaus
  • Julkaistu 06.05.2024, 0:00
  • Haku päättyy 20.05.2024, 12:00
  • 20.05.2024, 12:00

Hammashoitaja suunterveydenhuoltoon

Hammashoitaja suunterveydenhuoltoon, Pohjois-Savon hyvinvointialue, Varkaus

Tervetuloa meille!

Pohjois-Savon hyvinvointialueen Eteläisellä alueella suunterveydenhuollossa on kolme yksikköä. Ensisijaisesti työskentelisit Joroisten ja Varkauden yksiköissä sekä tarvittaessa myös Leppävirralla. Tehtävä on vakituinen.

Miten erilaiset, kodikkaat ja uudet tilat palvelevat?

Joroisten hoitola on pieni kodikas yksikkö, jossa työskentelee tällä hetkellä suuhygienisti, hammaslääkäri ja hammashoitaja. Elokuussa tiimiin palaa toinen hammaslääkäri. Varkauden suunterveydenhuollon yksikkö sijaitsee uusissa hyvinvointikeskus Aallon tiloissa. Varkaudessa työskentelee 11 hammaslääkäriä, erikoishammaslääkäri, viisi suuhygienistiä ja 13 hammashoitajaa. Leppävirran hoitolassa tiimiin kuuluu viisi hammaslääkäriä, kuusi hammashoitajaa ja kaksi suuhygienistiä.

Millaiseen työhön etsimme työkaveria?

Työtehtävät keskittyvät pääasiassa hammaslääkärin avustamiseen ja huolehdit hoitolan toimintavalmiudesta ja aseptiikasta.

Odotamme hakijalta asiakaslähtöistä työotetta, oma-aloitteisuutta ja hyviä tiimityö taitoja, sekä edellytämme sujuvaa suomen kielen taitoa.

Mitä jos aloittaisit työt meillä?

Tarjoamme innostavan ja kehitysmyönteisen työyhteisön, jossa kaveria autetaan. Perehdytämme sinut kattavasti uuteen tehtävääsi.
Tämä on mielenkiintoinen työnkuva, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää osaamistasi koko ajan.
Palkkaus toteutuu SOTE-sopimuksen mukaisesti 2 355,55€/kk.

Käytössäsi on hyvinvoinnin tueksi Epassi-etu, monipuoliset työterveyshuollon palvelut, ja tietysti olet lämpimästi tervetullut tyhy-toimintaamme muutaman kerran vuodessa.

Kiinnostuitko? Lue vielä muut huomiot, ja sitten voit siirtyä hakemaan!

Kelpoisuutena hammashoitajan tehtävään on Suomessa laillistetun hammashoitajan tutkinto tai nimikesuojattu lähihoitaja, jonka suuntautuminen on suun terveydenhoitoon. Edellytyksenä tehtävässä on vaadittava suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito. Huomioimme myös toukokuussa 2024 valmistuvat opiskelijat.

-Noudatamme Pohjois-Savon hyvinvointialueella tartuntatautilain 48 § säännöksiä ja suositamme kaikille asiakas-/potilastehtävissä työskenteleville työntekijöillemme niiden mukaista rokotussuojaa.

-Pohjois-Savon hyvinvointialueelle virkaan/työsuhteeseen valitulta pyydetään satunnaisesti huumausainetodistuksen esittämistä.

-Tehtävää täytettäessä käytetään kuuden (6) kuukauden koeaikaa.

Kuuntele sydäntäsi ja tule töihin Pohjois-Savon hyvinvointialueelle!

Palkkaus:Kiinteä palkka, 2 350 €/kk
Työ alkaa:Sopimuksen mukaan
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Hakemus:Osastonhoitaja Tiina Paukkonen, p. 044 743 6346, tiina.paukkonen@pshyvinvointialue.fi
Yhteystiedot:Paukkonen, Tiina, tiina.paukkonen@pshyvinvointialue.fi, 0447436346
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: