Koulutuskeskus Salpaus -kuntayhtymä

Resurssisuunnittelija

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 19.03.2024, 14:00
  • Suljettu 03.04.2024, 0:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

Resurssisuunnittelija

Haemme Koulutuskeskus Salpaukseen resurssisuunnittelijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 2.5. 2024 – 28.2.2025 tai aloitus sopimuksen mukaan.

Resurssisuunnittelija osallistuu opetusalapäällikön ohjauksessa koulutusten ja koulutustarjonnan suunnitteluun sekä vuosisuunnitteluun ja toteutusten kalenterointiin. Työ tehdään Salpauksen suunnittelijatiimin jäsenenä yhteisen suunnitteluprosessin mukaisesti ja tuotoksia ovat mm. koulutustarjonta, toteutusten ajoitukset sekä opiskelijoiden työjärjestykset ja opetushenkilöstön työsuunnitelmat. Osana suunnittelijatiimiä resurssisuunnittelijan tehtävään sisältyy myös Salpauksen opintohallintojärjestelmän ylläpito-, raportointi- ja kehittämistehtäviä sekä toiminnanohjauksen liittyviin tehtäviin osallistumista.

Edellytämme 

  • korkeakoulututkintoa tai muuta soveltuvaa tutkintoa
  • hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja 
  • hyvää tietojärjestelmien käytön osaamista 
  • tarkkaa työotetta sekä itsenäistä, aktiivista ja vastuullista työskentelytapaa

Arvostamme

  • kokemusta ammatillisen koulutuksen parissa työskentelystä
  • kokemusta koulutussuunnittelusta ja siinä käytetyistä järjestelmistä

Koeaika on viisi (5) kuukautta.

Palkka 3161,82 e/kk sekä työkokemuslisä KVTES:n mukaisesti.

Valinta on ehdollinen, kunnes tehtävään valittu on toimittanut työhöntulotarkastuslausunnon terveydentilastaan.  

Lisätietoja

Opetuspalvelupäällikkö Merja Rui, puhelinnumero 050 5382307, sähköpostiosoite etunimi.sukunimi@salpaus.fi

Koulutuskeskus Salpaus työnantajana 
Koulutuskeskus Salpaus on Suomen suurimpia monialaisia ammatillisen koulutuksen järjestäjiä. Vuosittain Salpauksessa opiskelee 13 000 opiskelijaa. Opettajia ja muuta henkilöstöä meillä työskentelee lähes 700, joita kannustamme opiskelijoiden lailla rohkeaan oppimiseen, tekemisen iloon ja reiluun asenteeseen.  

Muuttaaksemme maailmaa tarvitsemme tekijöitä, rohkeita uuden rakentajia ja taitavia vanhan korjaajia. Tarvitsemme osaajia opettamaan, ohjaamaan, jakamaan kokemuksia ja näyttämään suuntaa. Tarjoamme kohtaamispaikkoja, joissa ihmiset yhdessä oppivat toisiltaan. Tarvitsemme intoa ja iloa, taitoa ja tekemistä, työtä ja tuloksia. Ympärilläsi on vahvat alan osaajat ja uudenaikaiset oppimisympäristöt.  

Tarjoamme henkilöstöllemme 
Salpauksessa tarjoamme sinulle kehittävän työn, rohkeasti tulevaisuuteen katsovan työyhteisön, jossa saat työkavereiksesi eri alojen osaajia.  

Lisäksi tarjoamme etuja liikunta- ja kulttuuripalveluihin, monipuoliset liikuntatilat ja -mahdollisuudet. Meille on myönnetty Suomen Aktiivisin Työpaikka -sertifikaatti. Salpauksessa kannustamme sinua kehittämään omaa osaamistasi. 

Osaamisalue: