Kotokunta Oy

Ryhmäkoti – Ohjaaja

  • Sijainti Rovaniemi
  • Julkaistu 14.11.2023, 0:00
  • Haku päättyy 12.05.2024, 23:59
  • 12.05.2024, 23:59

Ryhmäkoti – Ohjaaja

Ryhmäkoti – Ohjaaja, Kotokunta Oy, Rovaniemi

Haemme ohjaajia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Rovaniemelle Kotokunnan alaikäisten ilman huoltajaa tulleiden lasten ja nuorten ryhmäkotiin.

Kotokunta on täysin suomalaisessa omistuksessa oleva yhtiö, joka on tuottanut laadukkaita vastaanottopalveluita Maahanmuuttoviraston toimeksiannosta vuodesta 2015 lähtien. Panostamme erityisesti palvelujen laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Tuotamme tällä hetkellä vastaanottopalveluita 25:llä paikkakunnalla, työllistäen yli 300 vastaanottotyön ja hallinnonalan ammattilaista.

Rovaniemen ryhmäkoti on tarkoitettu alaikäisille ilman huoltajaa Suomeen saapuville turvapaikanhakija- tai tilapäistä suojelua saaville lapsille. Ryhmäkodissa tarjotaan iänmukaista hoitoa, kasvatusta ja huolenpitoa. Ryhmäkodin henkilökunta tukee lapsen/nuoren kasvua ja kokonaisvaltaista kehitystä. Lapset asuvat ryhmäkodissa, kunnes täyttävät 18 vuotta, heidän huoltajansa saapuu Suomeen tai kunnes saavat oleskeluluvan.

Pätevyysvaatimuksena tehtävään on soveltuva sosiaali-, terveys-, kasvatus-, liikunta-, opetus-, kulttuuri- tai yhteiskunta-alan tutkinto.

Ohjaajan työ on pääasiassa kaksivuorotyötä, satunnaiset yövuorot mahdollisia.
Tehtäväkohtainen palkka on 2590.

Ohjaajan työhön sisältyy turvallisen ja ammatillisen asiakassuhteen rakentamista ja asiakaskohtaisiin tarpeisiin vastaamista. Lapsia ja nuoria ohjataan ikätason mukaisesti mm. kouluun, opiskeluun, arjen hallintaan ja harrastustoimintaan liittyvissä asioissa. Kasvatuksellisten tehtävien lisäksi ohjaajat vastaavat osaltaan yksikön yleisistä kodinhoidollisista tehtävistä, kuten esimerkiksi ruoanlaitosta. Työtä tehdään moniammatillisessa tiimissä. Ohjaajan työ ryhmäkodissa edellyttää oma-aloitteellisuutta ja vastuullisuutta sekä ratkaisukeskeistä työotetta.

Arvostamme työkokemusta maahanmuuttajien kanssa tehtävästä työstä ja taitoa toimia rakentavasti haastavissa asiakastilanteissa. Katsomme eduksi myös aiemman työskentelyn lastensuojelutehtävissä tai maahanmuuttotyön parissa.

Työssä on mahdollisuus hyödyntää omaa harrasteosaamista.

Tehtävään valitun on esitettävä rikosrekisterilain (770/1993) 6 § 2 momentin mukainen rikosrekisteriote, laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002).

Työsuhteen ehdoissa noudatamme yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Työ edellyttää ajokorttia (B).

Tarjoamme Sinulle:

Monipuolisen ja kattavan perehdytyksen tehtävän eri osa-alueisiin
Mahdollisuuden kouluttautua ja kehittyä alamme huippuosaajaksi
Innostavan ja mielenkiintoisen työpaikan, jossa tehdään työtä positiivisella ja ratkaisukeskeisellä työotteella
Koko Suomen laajuisen kollegaverkoston ja Kotokunnan organisaation tuen
Liikuntaa ja kulttuuria mahdollistavan ePassin

Hakuaika päättyy 30.11.2023. Täytämme paikkoja sopivien hakijoiden löytyessä, joten toimithan ripeästi.

Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäkodin johtaja Jaana Ryynänen, 050-394 9245, jaana.ryynanen@kotokunta.fi

Palkkaus:Katso kuvaus
Työkokemus:1-5 vuotta
Työ alkaa:Katso kuvaus
Työn kesto:yli 12 kuukautta
Työaika:kokoaikatyö
Yhteystiedot:Jaana Ryynänen, jaana.ryynanen@kotokunta.fi
Lähde: TE-palvelut

Osaamisalue: