Kontiolahden kunta

Toimitusjohtaja

  • Sijainti Kontiolahti
  • Julkaistu 06.04.2024, 0:00
  • Suljettu 21.04.2024, 23:00

Toimitusjohtaja

REKRY

 

Kontiolahden kunnan tytäryhtiöt Kontionloikka Oy ja
Kontiolahden Yrityspalvelu Oy hakevat yhteistä

toimitusjohtajaa!

 

Tartu tilaisuuteesi – meillä pääset näköalapaikalle monipuolisessa ja haastavassa tehtävässä kasvavan kunnan elinvoiman edistämisen parissa!

Toimitusjohtajan tehtäviin kuuluu yhtiöiden toiminnan, talouden ja henkilöstön johtaminen osana Kontiolahden kunnan elinvoiman edistämistä kuntastrategian ja yhtiöiden hallitusten asettamien tavoitteiden mukaisesti. Tehtäviin sisältyy myös yritysneuvontaa ja yrityskehittämistä sekä kunnan elinvoimahankkeiden suunnittelemista, hakemista ja koordinoimista.

Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, laajaa elinkeinoelämän tuntemusta sekä strategista näkemystä kunnan elinvoiman ja elinkeinojen kehittämisestä. Arvostamme aiempaa johtamiskokemusta, erinomaisia tiimityö-, asiakaspalvelu-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä toimia sujuvasti verkostoissa. Odotamme sinulta vahvaa talous-, sopimus- ja hankintaosaamista sekä kokemusta hankkeiden suunnittelusta, hakemisesta ja hallinnoimisesta. Mainitsethan hakemuksessa, mikäli sinulla on kiinteistöihin tai rakentamiseen liittyvää osaamista tai jotakin muuta tehtävän hoitamisen kannalta hyödyllistä erityisosaamista. 

Lue lisää ja hae 21.4.2024 klo 23.00 mennessä oheisen hakupainikkeen kautta.

Lisätietoja: kunnanjohtaja Jari Tuononen p. 050 435 8700 tai jari.tuononen@kontiolahti.fi

Kontiolahden kunta

Osaamisalue: ,