Konecranes

Sähkö- tai automaatioasentaja

  • Sijainti Kouvola
  • Julkaistu 16.10.2022, 0:00
  • Suljettu 31.10.2022, 23:59

Sähkö- tai automaatioasentaja

Sähkö-

tai automaatioasentaja

 

Onko aika vaihtaa työpaikkaa? Etsimme sähkö- ja automaatioasentajia töihin nostolaitehuoltoomme Kouvolan alueelle.

Työtehtäviin huoltoasentajanamme kuuluvat nostureiden huollot, tarkastukset ja modernisaatiot sekä uusien nostureiden asennukset ja vikapalvelut. Tehtävässä työskentelet perehdytyksen jälkeen pääsääntäisesti itsenäisesti prosessiteollisuuden ja konepaja-asiakkaidemme kanssa. 
Meillä tulet osaksi nosturihuoltotiimiämme ja kuulut 300 hengen laajuiseen Suomen huolto-organisaatiotamme. Meillä työskentelet tyypillisesti joustavasti (n. klo 7-16 päivästä riippuen) ja työpäiväsi rytmittävät asiakaskäynnit, jonne matkaat Konecranesin huoltoautolla. Tässä roolissa sinä olet nostolaitteiden asiantuntija ja yrityksemme kasvot asiakkaalle. Tavoitteenasi on asiakkaidemme tuottavuuden ja turvallisuuden parantaminen ja erinomainen asiakaskokemus. Tehtävä on vakituinen. Toimipisteesi sijaitsee Kouvolassa, mutta työ on liikkuvaa ja käytössäsi on Konecranes huoltoauto, joten työ sopii myös lähialueella asuville.

Tärkeimmät tehtävät ja vastuut tässä työssä: 

  • uusien nostureiden asennukset  
  • nostureiden huollot ja vikapalvelut  
  • nostureiden modernisaatiot ja tarkastukset 

Miksi meille?
Meillä pääset osaksi isompaa tiimiä ja organisaatiota, josta löytyy osaamista tilanteeseen kuin tilanteeseen ja monenlaisiin nostureihin. Huolehdimme yhdessä turvallisista työtavoista ja työhyvinvoinnistasi ja saat käyttöösi hyvät työvälineet sekä asiantuntevat työkaverit. Aloittaessasi sinulle räätälöidään oma koulutuspolku ja pidämme ammattitaitoasi yllä myös koko urasi ajan. Työssä pääset suorittamaan nostolaitetarkastajan sertifikaatin, mikäli sinulla ei vielä sellaista ole. Voimme tarjota sinulle monipuolisia työtehtäviä, vastuuta sekä nosturialan koulutusta ja kehittymismahdollisuuksia myös tulevaisuudessa. Tiimissämme meillä on hyvä henki, luotamme toisiimme ja olemme joustavia puolin ja toisin. 

Mitä odotamme sinulta:
Nosturihuollossa toimiminen edellyttää soveltuvaa ammattilista koulutusta (sähköasentaja, automaatioasentaja, kone- ja tuotantotekniikka) ja suomen kielen taitoa sekä ajokorttia. Näiden lisäksi tarvitset yhteistyötaitoja, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä pitkäjänteistä ja itsenäistä työskentelytapaa. Eduksi on, jos sinulla on aiempaa kokemusta nostureista ja/tai teollisuuden parista. Työssä tarvitset myös riitäviä digitaitoja,jotta pystyt raportoimaan tehdyt työt älylaitteella.
Sovit osaksi huoltotiimiämme, jos olet työhön tarttuva, oma-aloitteinen ja haluat tehdä käytännönläheistä työtä asiakkaidemme avuksi. Viihdyt tässä työssä, jos olet kiinnostunut kunnossapitotehtävästä, lähialueilla liikkuvasta työstä ja olet halukas oppimaan uutta ja kehittämään osaamistasi nostolaitteiden parissa.

Soita, jos kiinnostuit, niin kerromme lisää tehtävästä ja yrityksestä.

Lisätietoja antaa Huoltopäällikkö Mikko Saarinen p. 040 6310257.

Voit tutustua ilmoitukseen ja hakea tehtävään oheisen hakupainikkeen kautta.

Haethan tehtävää viimeistään 31.10.2022.

konecranes.fi

Osaamisalue: