Kokkolan kaupunki

Työllisyysjohtaja

  • Sijainti Kokkola
  • Julkaistu 30.03.2024, 0:00
  • Suljettu 18.04.2024, 15:00

Työllisyysjohtaja

Tule kanssamme huolehtimaan kokkolalaisten sujuvasta arjesta ja vahvistamaan Kokkolan elinvoimaa!

Haemme vakinaiseen virkasuhteeseen

TYÖLLISYYSJOHTAJAA

Vastaat Keski-Pohjanmaan työllisyysalueen palvelujen toimivuudesta ja saavutettavuudesta sekä varmistat sujuvan siirtymisen uuteen toimintamalliin.

Osana valtakunnallista TE-uudistusta Keski-Pohjanmaan kunnat (Halsua, Kannus, Kaustinen, Kokkola, Lestijärvi, Perho, Toholampi ja Veteli) muodostavat yhteisen työllisyysalueen. Kokkolan kaupunki toimii työllisyysalueen lakisääteisten työvoimapalvelujen järjestäjänä 1.1.2025 lähtien.

Työllisyysalue vastaa työnhakijoille ja työnantajille Keski-Pohjanmaalla tarjottavista lakisääteisistä ja niitä tukevista palveluista. Tavoitteena on edistää työnhakijoiden työllistymistä sekä palvelukokonaisuuden tuottavuutta, saavutettavuutta ja vaikuttavuutta yhdessä kuntien elinvoimapalveluiden ja sidosryhmäverkoston kanssa.

Työllisyysjohtajana vastaat myös työllisyysalueen taloudesta, henkilöresursoinnista, hankinnoista sekä asiakkuuksien hallinnasta. Otat vastuun työllisyysalueen TE25 -uudistuksen valmistelusta, johdat toimintaa asetettujen tavoitteiden mukaisesti ja varmistat uuteen toimintamalliin siirtymisen. Toimit myös työllisyyslautakunnan esittelijänä.

Viran kelpoisuusvaatimuksena on ylempi korkeakoulututkinto. Virassa edellytetään perehtyneisyyttä toimialan toimintaan sekä TE25 -uudistuksen ja sen tavoitteiden hyvää tuntemusta. Lisäksi edellytetään vahvaa näyttöä johtamistehtävistä sekä kykyä johtaa laajaa palvelukokonaisuutta. Kielitaitovaatimuksena on toisen kotimaisen kielen erinomainen hallinta ja toisen kotimaisen kielen vähintään hyvä suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsotaan työllisyysalueen toimintaympäristön, elinkeinoelämän ja työllisyysalueen verkostojen tuntemus sekä kokemus kunnallishallinnosta. Tehtävässä menestyäkseen työllisyysjohtajalta vaaditaan hyviä neuvottelu- ja vuorovaikutustaitoja.

Hakuaika päättyy 18.4.2024 klo 15.00.

Kuntarekry.fi – työavain KOK-01-6-24

Kokkola. Meillä on laajempi horisontti.

Kokkolan kaupunki

Osaamisalue: , ,