Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja, Kotkan talousalue

  • Sijainti Hamina
  • Julkaistu 17.04.2024, 2:00
  • Suljettu 01.05.2024, 0:43

Yhdistelmäajoneuvon kuljettaja, Kotkan talousalue

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme Kotkan talousalueelle

YHDISTELMÄAJONEUVON KULJETTAJAA

monipuolisiin tehtäviin.

Tulet työskentelemään vaihtelevissa tehtävissä kuljettajana ja varastonhoitajana. Pääasiallinen tehtävä on toimia yhdistelmäajoneuvon kuljettajana, jonka vuoksi tehtävä edellyttää trukin ajotaitoa, kuljettajan ammattipätevyyttä ja CE ajokorttia.

Toivomme sinun olevan joustava, tehokas ja yhteistyökykyinen tiimipelaaja. Tulet toimeen muiden kanssa, mutta kykenet myös itsenäiseen työskentelyyn. Työ on 2-vuorotyötä.

Tarjoamme 

  • pitkäaikaisen ja kokoaikaisen työn mielenkiintoisessa ja kansainvälisessä yrityksessä
  • mahdollisuuden kehittää omaa ammatillisista osaamistasi ja oppia uutta
  • vaihtelevan työympäristön, jossa päivät ovat harvoin täysin samanlaisia
  • Smartumin liikuntaedun tukemaan työntekijöidemme hyvinvointia

Täytä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pikaisesti! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Tarvittaessa lisätietoja antaa p. 044 728 3771 / Jade

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

PAIKKAKUNTA: HAMINA, KOTKA

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi