Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Logistiikkatyöntekijä, Kotkan talousalue

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 26.04.2024, 16:00
  • Suljettu 06.05.2024, 0:42

Logistiikkatyöntekijä, Kotkan talousalue

Etsimme asiakkaallemme Kotkaan teollisuusalueelle 

LOGISTIIKKATYÖNTEKIJÄÄ

itsenäisiin varasto- ja kuljetuspuolen tehtäviin.

Logistiikkatyöntekijänä työhösi kuuluu sahatavaran kuormanpurut ja lastaukset, lavojen siirrot sekä varastojärjestyksen ylläpito. Huolehdit tilausten vastaanotosta, keräilystä ja lähettämisestä. 

Tarvittaessa teet myös suurempia kuljetuksia, ja tehtävä edellyttääkin kuljettajakortin omaamista. 

Odotamme sinulta positiivista, reipasta ja toimentarttuvaa asennetta. Kykenet itsenäiseen ja omatoimiseen työhön, mutta sinulta löytyy myös tiimityötaitoja. 

Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen ja monipuolisen tehtävän mukavassa työporukassa. Työ alkaa sopimuksen mukaan, mutta toivomme että voisit aloittaa mahdollisimman pian. 

Kiinnostuitko? Lähetä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Sopiva tekijä palkataan heti. Rekrytointia hoitaa Kilta Henkilöstöpalvelu Oy ja lisätietoja saat tarvittaessa p. 044 728 7331 / Jade.

PAIKKAKUNTA : KOTKA

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi