Kaakkois-Suomen AMK, Xamk

Tutkimuspäällikkö, logistiikka ja merenkulku

  • Sijainti Kotka
  • Julkaistu 13.04.2024, 0:00
  • Haku päättyy 13.05.2024, 23:59
  • 13.05.2024, 23:59

Tutkimuspäällikkö, logistiikka ja merenkulku

Jätä kädenjälkesi.

Paras tapa tuntea huominen on luoda se itse. Siksi tuomme yhteen huomisen tekijät. Meillä voit tehdä vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät yhteiskunnassa ja tulevaisuuden työelämässä. Jätämme kädenjälkemme sinne, missä sitä eniten tarvitaan.

Tahdotko sinä jättää omasi?

 

Etsimme nyt Xamkiin:

Tutkimuspäällikkö

LOGISTIIKKA JA MERENKULKU

Etsimme nyt Xamkiin tutkimuspäällikköä Logistiikka ja merenkulku -vahvuusalalle Kotkan kampukselle. Tutkimuspäällikön osaamiskärkenä tulisi olla merenkulku, satamatoiminnot tai logistiikan vihreä siirtymä, mutta tästä voidaan tarvittaessa keskustella. Tehtävä on vakituinen, ja se alkaa 29.4.2024 tai sopimuksen mukaan.

Mistä työssä on kyse?

Kymenlaakso on vahva logistiikkamaakunta. Täällä sijaitsevat Suomen suurin yleissatama HaminaKotka, Suomen suurin ratapiha-alue – paljon teollisuutta ja liikennettä. Paljon uusia avauksia on suunnitteilla mm. kokonaisturvallisuuden (ml. kyberturvallisuus), datan sekä energiaratkaisujen parissa.

Tutkimuspäällikön tehtävänä on kehittää logistiikkaa niin Kymenlaaksossa, Suomessa ja kansainvälisestikin. Tutkimuspäälliköllä on näköalapaikka logistiikan suuntaviivoista kansallisesti sekä kansainvälisesti.

Tutkimuspäällikkönä pääset kehittämään ja vaikuttamaan Kymenlaakson elinvoimaisuuteen tutkimus- ja kehittämishankkeiden kautta sekä työskentelemällä läheisesti Xamkin koulutushenkilöstön kanssa. Yksi tärkeimmistä tehtävistä on ulkoisen rahoituksen hankkiminen hankehakemusten muodossa. Keskeisiä yhteistyötahoja ovat alueen yritykset ja sidosryhmät, mutta myös muut Xamkin vahvuusalat, joiden kanssa teet yhteistyötä. Tarvitaan siis poikkitieteellistä otetta ja näkemystä logistiikan kehittämiseen. Logistiikan ja merenkulun TKI-vahvuusalalla on yhteensä noin 25 henkilöä, joiden kanssa pääset työskentelemään.

Miksi meille kannattaa hakea?

Meillä teet vaikuttavaa työtä, jonka tulokset näkyvät koko yhteiskunnassa.

Meillä on tiivis yhteishenki, joka yhdistää kaikkia opiskelijoista henkilökuntaan. Työskentelemme yhdessä tiedon ja tutkimuksen eteen ja tämä näkyy niin, että kaikki ovat valmiita auttamaan toisiaan.

Meille on päivänselvää, että voit suunnitella omaa työtäsi ja työaikojasi. Haluamme, että voit antaa itsestäsi parasta työssä sekä vapaa-aikana.

Pidämme hyvinvoinnistasi huolta tarjoamalla kattavan työterveyshuollon. Lisäksi tuemme vapaa-ajalla virkistäytymistä liikunta-, hieronta- ja kulttuurieduilla.

Me Xamkissa työskentelemme uutta oppien ja toisiamme kirittäen. Meillä sinulla on mahdollisuus oppia ja kehittyä työsi mukana. Kannustamme sinua kehittämään osaamistasi jatkuvasti, ja siksi tarjoamme sinulle Xamkin avoimen ammattikorkeakoulun opinnot veloituksetta.

Entä mitä odotamme sinulta?

Edellytämme ylempää korkeakoulututkintoa.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää vahvaa kokemusta tutkimuksellisesta kehittämistoiminnasta sekä näyttöä tuloksellisesta ulkopuolisen rahoituksen hankkimisesta. Lisäksi erityyppiset kansalliset ja kansainväliset rahoitusinstrumentit ovat sinulle tuttuja ja tuotat tekstiä sujuvasti. Tehtävässä vaaditaan hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Tulet toimimaan eri sidosryhmien kanssa niin kansallisesti kuin kansainvälisesti, joten omaat hyvät kommunikointitaidot.

Logistiikka-alan tuntemus on lähtökohtaisesti tutkimuspäällikön tehtävässä menestymisen edellytys.

Kokemus logistiikan vihreän siirtymän kehittämisestä koetaan etuna. Työkokemus sektorilta nähdään myös hyvänä lisänä.

Lisätietoja tehtävästä ja hakulomakkeen löydät oheisen hakupainikkeen kautta.

www.xamk.fi/rekry

Osaamisalue: ,