Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 20.03.2024, 15:00
  • Suljettu 03.04.2024, 0:42

Tuotantotyöntekijä puuteollisuuteen

Etsimme nyt Lahden alueella

TUOTANTOTYÖNTEKIJÄÄ

puuteollisuuden alan yritykseen. Työtehtävät ovat monipuolisia levytuotannon tehtäviä. Edellytyksenä työhön ovat ammattitaito, vastuunottokyky sekä tiimihenkisyys. Vaikka työtä tehdään itsenäisesti, on tärkeää, että tehtävään valittu henkilö omaa hyvät kommunikaatiotaidot ja tulee toimeen kanssatyöntekijöidensä kanssa. 

Toivomme hakijalta useamman vuoden vankkaa työkokemusta teollisuustyöstä. Mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on kokemusta erityisesti puusepänteollisuudesta. Olennaisimmat työvälineet sinulle tulevat olemaan prässilinja, hiomakonelinja, sekä paloittelusaha. CNC-osaaminen, sekä puu- ja levymateriaalien tietämys katsotaan eduksi. 

Työtä tehdään kahdessa vuorossa.

Tarjoamme:

  • monipuoliset työtehtävät kehittyvässä yrityksessä
  • hyvät työsuhde-edut
  • ammattitaitoisen työporukan, sekä nykyaikaiset työvälineet

Onko tämä sinun paikkasi? Täytä hakemuksesi oheisen linkin kautta mahdollisimman pian! Haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo ennen hakuajan päättymistä. Tarvittaessa lisätietoja antaa p. 044 728 3771 / Jade

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi