Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Toimistoassistentti, Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 25.03.2024, 10:00
  • Suljettu 09.04.2024, 0:42

Toimistoassistentti, Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Etsimme nyt tiimimme vahvistukseksi 

TOIMISTOASSISTENTTIA

vakituiseen työsuhteeseen. Assistenttina työpäiväsi ovat mielenkiintoisia, monipuolisia ja vaihtelevia. Työnkuvasi koostuu monipuolisista toimiston tehtävistä, kuten mm. työntekijöiden yhteydenottoihin vastaaminen, työterveyshuoltoon liittyvät asiat, sekä vastuu työvaatevarastosta. Painotus on näiden lisäksi taloushallinnon avustavissa tehtävissä.

Palkanlaskenta sinulla on oltava hallussa, mutta muihin taloushallinnon tehtäviin olemme valmiit kouluttamaan. Palkanlaskussa tehtäviin kuuluu esimerkiksityöntekijöidemme tunti- ja kuukausipalkkojen laskenta, laskutus sekä erilaisista viranomaistilitykset ja raportoinnit. Olet tarvittaessa myös yhteydessä työntekijöihin sekä asiakasyrityksiimme.

Eduksi katsomme erilaisten työehtosopimusten ja työlainsäädännön tuntemuksen sekä erilaisen ohjelmisto-osaamisen. Meillä käytössä on taloushallinnon ohjelma MAESTRO.  

Odotamme Sinulta:

  • aikaisempaa työkokemusta palkanlaskennasta, palkkaohjelmista ja sähköisistä laskutusohjelmista sekä tuntemusta taloushallinnosta 
  • vastuullista, joustavaa ja toimeen tarttuvaa asennetta
  • hyvää paineensietokykyä
  • kykyä itsenäiseen ja huolelliseen työhön

Olemme innostuva ja energinen työyhteisö, jonka hyvinvointia työnantaja tukee erilaisin henkilöstöeduin. Valoisat toimistotilamme sijaitsevat Lahden ydinkeskustassa moderneissa tiloissa. 

Toivomme Sinulta:

Työskentelyotteeltasi olet huolellinen ja järjestelmällinen, etkä kavahda rutiiniluontoisiakaan tehtäviä. Omaat positiivisen asenteen, ja olet tiimipelaaja. Uskallat kysyä ja ottaa asioista selvää. Työskentelet sujuvasti niin englannin kuin suomen kielellä, ja tekninen järjestelmäosaamisesi on vahvaa. Toivoisimme sinulla olevan hieman tuntemusta teollisista tuotantoympäristöistä.

Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään toukokuun aikana. Hakulomakkeen lopussa on kohta ”kerro itsestäsi lyhyesti”. Perustele tässä meille miksi mielestäsi sopisit tähän tehtävään. Kiireen vuoksi emme ehdi vastaamaan tätä tehtävää koskeviin puhelintiedusteluihin. Otamme kuitenkin yhteyttä kaikkiin hakijoihin hakuprosessin aikana.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi