Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Rakennesuunnittelija Päijät- Hämeeseen

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 06.05.2024, 16:00
  • Suljettu 15.05.2024, 0:42

Rakennesuunnittelija Päijät- Hämeeseen

Haemme nyt asiakasyrityksellemme Päijät-Hämeeseen

RAKENNESUUNNITTELIJAA 

mielenkiintoisiin teollisuusalan yrityksen tehtäviin. Tehtävä pitää sisällään mm. rakennesuunnittelua, lujuuslaskentaa, lupapiirustusten tekoa sekä erilaisten selvitysten ja raporttien tekoa. Käytössään yrityksellä on suunnitteluohjelma Inventor, joten mainitsethan hakemuksessasi, mikäli sinulla on tämän ohjelman käytöstä kokemusta. 

Odotamme sinulla olevan rakennusinsinöörin, tai muun työtä vastaavan alan koulutus, sekä rakennusalan tuntemusta. Oma-aloitteisuus, täsmällisyys sekä organisointikyky katsotaan ehdottomasti eduksi paikkaa täytettäessä. Toivomme, että omaat myös hyvät yhteistyötaidot.

Tarjoamme Sinulle:

  • Kokoaikaisen työsuhteen
  • Mielenkiintoisen ja vastuullisen työnkuvan
  • Smartum -liikuntaedun
  • Yksityisen työterveyshuollon

Mikäli kiinnostuit, laita hakemus alla olevan linkin kautta pikaisesti. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johannaan p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi