Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Metallityöntekijä Orimattilaan

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 28.03.2024, 15:15
  • Suljettu 17.04.2024, 0:42

Metallityöntekijä Orimattilaan

Onko sinulla kokemusta hitsauksesta, hyvä kuvienlukutaito sekä kykenet itsenäiseen työhön?

Asiakasyrityksemme Orimattilassa etsii nyt 

METALLITYÖNTEKIJÄÄ 

tuotannon monipuolisiin tehtäviin. Tehtävät pitävät sisällään muun muassa kokoonpano-, varustelu- ja asennustöitä.  Tässä tehtävässä tarvitset jonkin verran hitsaustaitoa, ja kykyä käyttää tavanomaisia käsityökaluja. Eduksesi ovat motivoitunut ote työhön, sekä halu oppia uutta. 

Olet etsimämme henkilö, jos:

  • Olet tottunut fyysiseen työhön
  • Teet tarkkaa ja huolellista jälkeä
  • Noudatat työaikoja

Tarjoamme sinulle toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen mielenkiintoisessa tehtävässä. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytä hakemuksesi mahdollisimman pian alla olevan linkin kautta. Otamme huomioon myös uran alussa olevat, vastavalmistuneet tekijät. Jos tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan p. 040 728 8728/Johanna

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue: ,

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi