Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Mekaniikka-asentaja, Päijät-Häme

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 22.03.2024, 1:00
  • Suljettu 03.04.2024, 0:42

Mekaniikka-asentaja, Päijät-Häme

Etsimme asiakkaallemme ammattitaitoista

MEKANIIKKA-ASENTAJAA

Asennustöiden lisäksi työ pitää sisällään mm. jonkin verran kokoonpanotöitä. Työ voi olla melko itsenäistä, joten toivomme sinun olevan oma-aloitteinen, tarkka ja huolellinen tekijä. Toivomme, että omaat sähköalan koulutuksen, sekä ajokortin. Työ vaatii matkustusvalmiutta. 

Odotamme sinulla olevan aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä taitoa tulkita piirustuksia. Mikäli sinulla on kokemusta koneenrakennuksesta, katsotaan se eduksi. Hyvät kädentaidot auttavat tehtävässä menestymisessä. Hitsaustaidot ovat plussaa, mutta ei välttämättömyys.

Tarjoamme:

  • vakituisen työsuhteen
  • täydet työtunnit 40h / viikko
  • monipuolisen työnkuvan

Kiinnostuitko? Jätä hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian. Paikka täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit olla yhteydessä Johanna Kauppiseen p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi