Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Alumiinikokoonpanija, Lahti

  • Sijainti Lahti
  • Julkaistu 28.03.2024, 1:00
  • Suljettu 04.04.2024, 0:42

Alumiinikokoonpanija, Lahti

Etsimme asiakasyrityksellemme Lahteen

ALUMIINIKOKOONPANIJAA

Työskentelet itsenäisesti erilaisten alumiinituotteiden kokoonpanossa. Hyvän pohjan tehtävään antaa rakennuspuolen kokemus, tai aikaisempi kokemus alumiinipuolelta. Huomioimme myös vasta uraansa aloittelevat tekijät, jos työmotivaatio on kohdillaan. 

Odotamme sinulta hyvää kuvien lukutaitoa, huolellista työotetta sekä oma-aloitteisuutta. Tärkeintä on, että olet vastuullinen ja tarkka tekijä. 

Tarjoamme vakituisen työsuhteen arkipäivisin säännöllisessä aamuvuorossa. 

Onko tämä sinun paikkasi? Laitathan hakemuksesi pikaisesti oheisen linkin kautta, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli tietosi löytyvät jo meiltä, voit soittaa suoraan Johannalle p. 040 728 8728

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy on vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.

Osaamisalue:

Kilta Henkilöstöpalvelu Oy

Olemme vuonna 2000 perustettu, luotettava ja ripeä lahtelainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritys. Ydinosaamistamme on löytää oikeanlaiset työntekijät asiakkaidemme palvelukseen rekrytoinnin tai henkilöstövuokrauksen kautta. Toimintamme perustuu laajaan henkilöstöpalveluiden osaamiseen ja pitkäaikaisiin asiakassuhteisiin.
www.kilta.fi