Keski-Uudenmaan sote-kuntayhtymä

LÄHIHOITAJA, Aurinkomäen palveluasuminen, Pornainen (yli 24kk)

  • Sijainti Pornainen
  • Julkaistu 15.12.2022, 13:00
  • Suljettu 05.01.2023, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJA, Aurinkomäen palveluasuminen, Pornainen (yli 24kk)

Maalaismaisemassa, luonnon ympäröimänä toimii Aurinkomäen tehostettu palveluasumisen yksikkö jossa oli tarjolla opintovapaan ajaksi pitkä sijaisuus. 

Palvelukodissa on 19-asukaspaikkaa ikäihmisille ja kaksi tiimiä, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä ja tukee toinen toisiaan. Lisäksi työvuoroja on pihan toisella puolella Pellavakodissa, joka on pieni, kodikas kuuden asukkaan palveluasumisen yksikkö. Vaikka saammekin nauttia maalaismaisemasta, on meiltä alle 30 min matka esim. Porvooseen tai Vantaalle.

Lähihoitajan tehtävänä on toteuttaa laadukasta ja toiminnallista arkea tukevaa hoitotyötä yksilöllisesti ja asukkaan toiveiden mukaisesti. Työskentelemme tiiviisti työyhteisön kanssa toiminnan kehittämisen, arjen sekä mm. autonomisen työhyvinvointia tukevan työvuorosuunnittelun kohdalla. Työ on 3-vuorotyötä, jota tehdään viikon jokaisena päivänä.

Tarjoamme viihtyisän työympäristön ja mielenkiintoisen sekä haasteellisen työn. Työ on monipuolista hoitotyötä, jossa on mahdollista kehittää omaa ammattitaitoa ja olla aktiivisena tiimin jäsenenä kehittämässä yksikön toimintaa.

Tehtävän hoitamiseksi edellytämme kykyä itsenäiseen työskentelyyn sekä hyviä vuorovaikutus-, yhteistyö- ja tiimityötaitoja. Arvostamme kokemusta muistisairaiden hoidosta ja odotamme, että asiakaslähtöisyys on Sinulla ykkösasia. Arvostamme lisäksi hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja, oma-aloitteisuutta, ongelmanratkaisutilanteissa ennakkoluulotonta ja avointa asennetta sekä kiinnostusta kehittää vanhustyötä Toivomme Sinulta joustavuutta, sopeutumiskykyä, oma-aloitteisuutta, itseohjautuvuutta sekä muutosvalmiutta. 

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. Kielitaitovaatimuksena on suomen kielen hyvä suullinen ja kirjallinen taito. 

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 16.1.2023-15.1.2025 (opintovapaa). Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Palkka on 2392,44 €/kk. Lisäksi maksamme vuorotyökorvaukset sekä kokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu tarkemmin Keusoteen ja tehtävään vaadittaviin lupiin linkin kautta. Avaa linkki tästä.

Lisätiedot antaa palveluasumisen esimies Sari Kaikkonen, puh. 050 497 1982, sari.kaikkonen@keusote.fi tai vastaava sairaanhoitaja Satu Niemi 050 497 7552 satu.niemi@keusote.fi

Hakuaika päättyy 5.1.2023 klo 14.00.

Osaamisalue: