Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

VARAHENKILÖT (lähihoitaja), palveluasuminen ja kuntoutuskeskus

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

VARAHENKILÖT (lähihoitaja), palveluasuminen ja kuntoutuskeskus

Löytyykö Sinusta reipasta asennetta? Haluatko vaihtelevat työpäivät? Kiinnostaako 2-vuorotyö, jossa Sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa sekä osallistua oman työsi suunnitteluun? 

Vahvistamme varahenkilöiden lukumäärää jo nykyisten osaavien sekä ammattitaitoisten tiimikavereiden tueksi.  

Varahenkilön työpiste on siellä missä on suurin tarve. Tehtävässä paikkaat akuutteja poissaoloja tai olet apuna ympärivuorokautisen palveluasumisen yksiköissä sekä Keusoten kuntoutuskeskuksessa. 

Toiminta yksiköissä pohjautuu asukaslähtöisyyteen sekä toimintakykyä ylläpitävään sekä edistävään työotteeseen. Toiminnan tavoitteena on, että asukas voi kokea elämänsä turvalliseksi, merkitykselliseksi ja arvokkaaksi. Vahvaa ammatillista, sairaanhoidollista osaamistasi voit myös vahvistaa kuntoutuskeskuksessamme useilla geriatrian osastoilla. 

Varahenkilömme työskentelee Keusoten kuuden kunnan alueella. Työ on pääsääntöisesti 2-vuorotyötä arkisin, mutta halutessasi mahdollistamme myös viikonloput. Saat vaikuttaa itse vahvasti työvuorosuunnitteluun. Omiin yksiköihin sovitaan kanssasi vaadittavat perehdytys vuorot. 

Yhteisöllisyyttä varahenkilöiden kesken pidetään yllä mm. Säännöllisten tiimipalaverien parissa ja työsi tukena on tiimin lisäksi esihenkilö, joka tukee sinua työssäsi sekä on helposti saavutettavissa. Olemme saaneet positiivista palautetta erityisesti esihenkilöstä, joka on aidosti työntekijöillensä läsnä sekä haluaa, että työntekijänsä saa oikeasti loistaa omalla osaamisellaan.  

Tehtävässä viihtyminen edellyttää kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin, hyviä tiimityötaitoja sekä joustavaa ja omatoimista työtapaa. Työn hoitaminen edellyttää oman auton käyttömahdollisuuden. Kilometrit kotiyksikön sekä toimipisteiden välillä korvataan Keusoten linjausten mukaisesti.

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituiset (3kpl) työsuhteet alkaen sopimuksen mukaan, mutta voimme joustaa myös määräaikaisuuksissa. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2653,39 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa varahenkilöstön esihenkilö Sandra Miskala, puh. 050 497 2617, sandra.miskala@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita koko hakuajan. Kerrothan itsestäsi kattavasti hakemuksessasi.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.