Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

TERVEYDENHOITAJA, Järvenpään JUSTn neuvola, vuorotteluvapaa 6kk

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 25.03.2024, 9:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

TERVEYDENHOITAJA, Järvenpään JUSTn neuvola, vuorotteluvapaa 6kk

Tule työskentelemään JUSTin neuvolaan lasten ja heidän perheidensä pariin!

Järvenpään JUSTin neuvolan 16 terveydenhoitajan mainio tiimi etsii joukkoonsa osaavaa, positiivista ja kehittämismyönteistä terveydenhoitajaa vuorotteluvapaan sijaisuuteen ajalle 3.6.- 30.11.2024 

Työ äitiys- ja lastenneuvolassa edellyttää asiakaslähtöistä työskentelytapaa, hyvää ammatinhallintaa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja. Arvostamme positiivista asennetta, monipuolista työkokemusta, potilastietojärjestelmäosaamista sekä hyviä tietoteknisiä taitoja. 

Työn monipuoliseen sisältöön pääset vaikuttamaan myös oman kiinnostuksen mukaisesti. Työskentelemme muuttuvassa ja kehittyvässä työympäristössä ja voit olla mukana kehittämässä Keusoten neuvolatyötä. Itsenäiseen työhön saat tukea neuvolan moniammatilliselta tiimiltä, kollegoilta ja esimieheltä. Meillä on käytössä monipuolisia työsuhde-etuja ja työnantajana mahdollistamme liukuvan työajan käytön. 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata: 

  • Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
  • Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
    • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
    • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
  • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Kelpoisuusehtona tehtävään on terveydenhoitajan tutkinto sekä ammattinimikkeen laillistaminen Suomessa sekä soveltuvuus tehtävään.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 3.6. -30.11.2024
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3195,25 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.  

Lisätietoja antaa neuvolapalvelujen esimies Sonja Peura p. 050 497 0069, sonja.peura@keusote.fi

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.