Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, Eteläisen alueen aikuissosiaalityö

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄT, Eteläisen alueen aikuissosiaalityö

Etsimme asiakaslähtöistä ja vankan ammattitaidon omaavaa sosiaalityöntekijää osaksi ratkaisukeskeistä ja itseohjautuvaa aikuissosiaalityön tiimiämme.

Tule osaksi eteläisen aikuissosiaalityön yksikköön vakituiseen virkaan tai lyhyeen opintovapaan sijaisuuteen. Tarjoamme Sinulle tilaisuuden työskennellä ammatillisesti moniulotteisissa työtehtävissä osana avointa, positiivista ja itseään kehittävää tulosyksikköä, jossa on mahdollisuus itse vaikuttaa työn sisältöön ja tekemisen tapoihin.

Virat sijoittuvat tehtävän alkaessa Eteläisen aikuissosiaalityön yksikköön Järvenpään ja Tuusulan alueelle, jossa työskentelee sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä sekä toimistohenkilökuntaa. Yksikön toimintaa johtaa aikuissosiaalityön esihenkilö.

Sosiaalityöntekijänä työnkuvaasi sisältyy muun muassa sosiaalihuoltolain mukaisesti erityistä tukea tarvitsevien asiakkaiden suunnitelmallinen sosiaalityö, palvelutarpeen arviointi sekä asiakkaiden palveluiden koordinointi. Teet työtäsi itsenäisesti ja parityönä osana moniammatillisia verkostoja sekä päätät tarvittaessa suunnitelman mukaisen täydentävän ja ehkäisevän toimeentulotuen käytöstä, tilapäismajoittamisesta, välitystilipalveluista sekä tukihenkilöpalveluiden hankinnasta.

Voit olla konkari tai vasta valmistunut – saat työsi tueksesi koko yksikön. Tiiminä olemme aidosti kiinnostuneita, miten meillä menee ja tiimiä vie eteenpäin omalla vahvalla ammattitaidolla aikuissosiaalityön esihenkilö. Yksikköön kuulu sosiaalityöntekijöitä, sosiaaliohjaajia, etuuskäsittelijöitä sekä toimistohenkilökuntaa. 

Perehdytämme sinut tehtäviisi ja tarjoamme sinulle vankan tuen työllesi myös alkuperehdytyksen jälkeen. Keusote toimii LEAN’n menetelmin, joten tukena on valmentava esimiestyö ja tiiminä meillä on säännölliset tiimikokoukset sekä työnohjaus. Työaikasi on joustava ja Sinulla on sovittaessa etätyömahdollisuus. Toivomme, että olet työstäsi innostuva ja sinulla on hyvän suomen kielen taidon lisäksi hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Kiinteät työpisteet sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien päässä Hyrylässä, että Järvenpään JUSTssa, joissa käytössäsi on ajanmukaiset työtilat ja –välineet. Suhtaudumme myönteisesti kouluttautumiseen ja kiinnitämme huomiota työhyvinvointiin. Tutustu myös alhaalla näkyviin, käytössäsi oleviin Keusoten yhteiset, kattaviin henkilöstöetuuksiin  

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalityöntekijän tutkinto. Huomioimme myös alan opiskelijat kelpoisten hakijoiden puuttuessa. Työnantajana tuemme myös opintojen loppuun saattamista.

Toivottavasti innostuit! Kerron mielellään lisätietoja: aikuissosiaalityön esihenkilö Sanna Tenkanen, p. 050 497 0605, sanna.tenkanen@keusote.fi. Olemme hakijoihin yhteydessä hakuaikana.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen virkasuhde (opintovapaa) ajalle 2.4.2024 -31.5.2024. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3946,18 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätietoja antaa aikuissosiaalityön esimies Sanna Tenkanen, puh.  050 497 0605, sanna.tenkanen@keusote.fi.  

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.  

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.