Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Hyvinkään lastensuojelun avohuolto

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALITYÖNTEKIJÄ, Hyvinkään lastensuojelun avohuolto

Tule meille Hyvinkään lastensuojelun avohuollon tiimiin, jossa Sinua on vastassa innovatiivinen porukka, jossa kannustamme ja tuemme toisiamme! 

Hyvinkään lastensuojelun avohuollon tiimiin on perustettu uusi virka. Tiimissä työskentelee jatkossa 7 sosiaalityöntekijää, 1 erityissosiaaliohjaaja ja 2 sosiaaliohjaajaa. Tiimiä johtaa avohuollon esihenkilö, joka on lastensuojelun pitkänlinjan ammattilainen. 

Työ on kohtaavaa, asiakasta kunnioittavaa ja dialogiin perustuvaa muutostyötä. Avohuollon sosiaalityöntekijän asiakasmäärä on enintään 30 lasta.  Asiakaslasten asioista vastaavana sosiaalityöntekijänä työtehtäviisi kuuluu avohuollon tukitoimien suunnittelu, toteutus ja arviointi yhdessä asiakkaan kanssa asiakassuunnitelman mukaisesti, sekä sijoitusprosessit. 

Keusotessa on panostettu työn tukemiseen. Käytössäsi on lastensuojelun johtava asiantuntija sekä asiakassihteerit ja omat tukipalvelut, mm. tehostettu perhetyö, avoperhekuntoutus, tukihenkilö- ja tukiperhetoiminta, lasten perhehoito ja omat lastensuojeluyksiköt. Lisäksi käytössäsi on lastensuojelun systeemisen perheterapeutin työpanosta sekä lakimiespalvelut. Mukana työssäsi on osaavat kollegat ja panostamme hyvään perehdytykseen ja perehdytyksestä tehtävän sisältöön.  Työskentelemme lähellä Hyvinkään juna-asemaa Perhekeskus Rentossa. Oman auton käyttö ei ole välttämätöntä, sillä useimpiin yhteistyöneuvotteluihin ja kotikäynneille pääsee helposti ilman autoa. Käytössä on myös Hyvinkään perhekeskuksen leasing-autot.

Työn menestyksellinen hoitaminen edellyttää kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, tiimi- ja verkostotyön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua. Toivottavasti asiakaslähtöisyys sekä asiakastyön kehittämisote ovat tuttuja käsitteitä Sinulle ja adjektiivit joustavuus, sosiaalisuus sekä innovatiivisuus kuvaavat sinua.  

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä tilanteiden analysointiin monesta eri näkökulmasta sekä aitoa halua asiakkaiden ja toisten työntekijöiden tasavertaiseen kohtaamiseen. Jos olet konkari alalta, on se tietysti suuri etu. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain (817/2015) 7§ laillistetun sosiaalityöntekijän mukainen pätevyys. Kelpoisten hakijoiden puuttuessa huomioimme myös alan opiskelijat viransijaisuuteen sosiaalihuollon ammattihenkilölain määräysten mukaisesti.

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Vakituinen virkasuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4051,99 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Lastensuojelun sosiaalityöntekijöille maksetaan vuoden 2024 aikana sitouttamislisää 1050e (kolmen kuukauden välein). Sitouttamislisän määrää arvioidaan uudelleen 01.06.2024.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja voi kysellä Hyvinkään lastensuojelun avohuollon esihenkilö Kaddi Talts, puh. 050 497 0419, kaddi.talst@keusote.fi tai lastensuojelun päällikkö Suvi Salin, puh. 050 497 0431, suvi.salin@keusote.fi

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.