Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SOSIAALIOHJAAJA, Hyvinkään lasten ja nuorten vammaispalvelut, 11kk

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 28.03.2024, 14:43
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SOSIAALIOHJAAJA, Hyvinkään lasten ja nuorten vammaispalvelut, 11kk

Keusoten vammaispalveluihin vapautuu sosiaaliohjaajalle määräaikainen viransijaisuus. 

Sosiaaliohjaajan tehtäviin kuuluvat vammaisten ja kehitysvammaisten lasten, nuorten ja heidän läheistensä kanssa tehtävä sosiaaliohjauksellinen viranomaistyö. Työ sisältää asiakkaiden palvelutarpeen arviointia, palvelusuunnitelmien laatimista, hakemusten käsittelyä ja päätöksentekoa vammaispalveluista ja alle 25-vuotiaiden omaishoidon tuesta. Työtä tehdään asiakkaan verkostojen kanssa yhteistyössä. Erityisen tuen tarpeen asiakkaat kuuluvat tiimissä sosiaalityöntekijän vastuualueelle. Työparityö on luonteva osa tiimin työskentelyä.  

Keusoten vammaispalvelun toimistotyöpisteet ovat kahdessa kaupungissa: Hyvinkäällä ja Järvenpäässä. Asiakkaita vastaanotamme heidän kotikunnissaan usein kotikäynnein. Haettavan tehtävän päätyöpiste sijaitsee Hyvinkäällä, perhekeskus Rentolla, lähellä rautatieasemaa. Myös etätyö on meillä luonteva osa työtä.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtävä vammaispalveluissa, tässä tehtävässä pääset keskittymään lasten, nuorten ja perheiden parissa tehtävään työhön. Pääset mukaan kehittämään yhteisöohjautuvaa tiimityöskentelyä.  

Odotamme sinulta erinomaisia asiakas- ja tiimityön taitoja, taitoa toimia verkostoissa sekä kehittämismyönteisyyttä. Aiempi kokemus vammaispalvelun sosiaaliohjauksen työtehtävistä katsotaan eduksi, arvostamme myös muuta sosiaaliohjauksen tai vammaistyön kokemusta sekä sosiaali- ja terveydenhuollon palvelujärjestelmien ja lainsäädännön tuntemusta. 

Tarjoamme työtäsi tukevan työyhteisön; ammatillisen ja osaavan työtiimin sekä esihenkilön tuen.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (8 §) mukainen sosionomi AMK- tutkinto.  

Palvelussuhteen tietoja: 

  • Määräaikainen viransijaisuus 2.5.2024-31.3.2025. Aloitus myös sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3206,59 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa sosiaalityön esihenkilö Lea Finer, puh. 050 497 8910, lea.finer@keusote.fi.  

Hakuaika päättyy 28.3.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.