Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Nurmijärven mielenterveys- ja päihdeyksikkö, 3kk

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Nurmijärven mielenterveys- ja päihdeyksikkö, 3kk

Tule aikuisten mielenterveys- ja päihdepalveluihin Keski-Uudenmaan hyvinvointialueelle!

Meillä vapautuu haettavaksi sairaanhoitajan hoitovapaan sijaisuus Nurmijärven mielenterveys- ja päihdeyksikössä. Olisiko tämä sinun paikkasi?  

Keusote on innovatiivinen LEAN-organisaatio, jossa koulutamme ja kannustamme työntekijöitämme toiminnan aktiiviseen kehittämiseen. Henkilöstön ja palveluiden kehittämisessä teemme tiivistä yhteistyötä mm. HUSin, oppilaitosten, terveydenhuollon, aikuissosiaalityön, seurakunnan ja kolmannen sektorin kanssa. Sairaanhoitajamme ovat myös käyneet työn puitteissa suoritettavan vuoden mittaisen Terapiat etulinjaan koulutuksen. Koulutus on mahdollinen myös meidän määräaikaisille sijaisille. Koulutus antaa valmiudet tuottaa kognitiiviseen käyttäytymisterapiaan perustuvia lyhytterapeuttisia hoitojaksoja mielenterveys- ja päihdeasiakkaille.

Työ sisältää mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden ryhmä- ja yksilömuotoisen vastaanottotyön sekä korvaushoitokokonaisuuden. Uudet asiakkaamme tulevat palveluumme mielenterveys- ja päihdepalvelujen asiakasohjauksen kautta, jossa heille on tehty hoidontarpeen arvio. 

Työ on itsenäistä ja vastuullista poliklinikkavastaanottotyötä arkisin. Työtä voi tehdä myös etänä ja meillä on käytössä joustava työaika. Työskentelyn tukena on mielenterveys- ja päihdepalvelujen moniammatillinen tiimi, johon kuuluu myös päihdelääkäri. Asiakkaan tarvitsemat psykiatrisen erikoissairaanhoidon palvelut saamme joustavasti HUS-psykiatriasta.

Tehtävässä toimiminen edellyttää kokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä. Kokemus kriisi- ja lyhytterapeuttisista yksilö- ja ryhmämuotoisista interventioista sekä kokemus kaksoisdiagnoosi- ja korvaushoitopotilaiden hoidosta ja kuntoutuksesta ovat eduksi. Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, itseohjautuvuutta ja vastuunottokykyä sekä kykyä toimia yhteistyössä moniammatillisessa toimintaympäristössä.

Kelpoisuusehtona edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen sijaisuus (hoitovapaa) ajalle 13.5-31.8.2024. Aloitus myös sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3195,25 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antavat mielenterveys- ja päihdepalvelujen esihenkilöt Susanna Celik, puh. 040 807 4296, susanna.celik@keusote.fi ja Marko Poikolainen, puh. 050 497 0663, marko.poikolainen@keusote.fi.

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.