Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Kellokosken asumispalvelut, yli 12kk

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Kellokosken asumispalvelut, yli 12kk

Oletko Sinä se joka auttaa työkaveria sekä tiimiä ja toimii sairaanhoidollisena asiantuntija?

Tule tekemään yhteistä asiakastyötä Tuusulan Kellokosken vammaispalveluiden asumisyksiköihin jossa on vapautumassa hoitovapaan pidempi sijaisuus. 

Kellokosken asumisyksiköt ovat ympärivuorokautisesti valvottuja ryhmäkoteja. Asumispalveluyksiköt: Kolmiapila, Kangasrousku ja Sointula sijoittuvat pientaloalueille. 

Ryhmäkodit tarjoavat pitkäaikaista asumispalvelua aikuisille kehitysvammaisille, joiden avuntarve vaihtelee yksilöittäin. Sairaanhoitaja toimii tiimin sairaanhoidollisena asiantuntijana ja tekee tiiviisti ohjaajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa yhteistyötä.

Tehtävässä rohkea työote, vuorovaikutus- ja tiimityötaidot sekä toisaalta kyky tehdä itsenäistä työtä ovat työssämme tarpeen. Ensiarvoisen tärkeää on asiakaslähtöinen työote. Otamme huomioon ja vahvistamme asiakkaan omaa toimintakykyä, vastuunottoa, itsenäisyyttä, valinnanvapautta ja positiivista uskallusta. Arvostamme aitoa halua ja sitoutuneisuutta työskennellä kehitysvammaisten henkilöiden parissa. 

Käytössämme ovat Pegasos/OMNI360 ja LifeCare -potilastietojärjestelmät sekä ajanmukaiset työvälineet, Katsomme eduksesi voimassa olevat lääkeluvat sekä vammaisalan tuntemisen. 

Kelpoisuusehtona on sairaanhoitajan tutkinto. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde 20.6.2025 asti. Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Kontaktoimme hakijoita hakuaikana. Mikäli kuulla lisää, ole rohkeasti yhteydessä esihenkilö Mia Kantola, puh. 040 304 7683, mia.kantola@keusote.fi 

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.