Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Järvenpään kotisairaala, vuorotteluvapaa, 6kk

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Järvenpään kotisairaala, vuorotteluvapaa, 6kk

Sairaanhoitaja: 

Järvenpään kotisairaalaan avautuu vuorotteluvapaan sijaisuus juhannuksesta vuoden 2024 loppuun!

Keski-Uudenmaan sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymän alueellinen kotisairaala toimii koko kuntayhtymän alueella ja neljässä tiimissä. Toimintamme laajentuessa kaipaamme joukkoomme kahta sairaanhoitajaa, pitkiin sijaisuuksiin, toinen Hyvinkäälle. Tarvittaessa toiminta ja resurssi on alueellisesti käytettävissä, toimistot tekevät laajaa yhteistyötä keskenään ja osastojen kanssa.

Kotisairaala tarjoaa sairaalatasoista hoitoa potilaille heidän kotonaan ja poliklinikalla, osana kotisairaala toimintaa on liikkuvan sairaalan palvelut. Kotisairaalan pääasialliset potilasryhmät ovat palliatiivisen hoidon potilaat ja infektiopotilaat. Tiimeissä toteutetaan yhteisöllistä työvuoro- ja lomasuunnittelua, jolloin jokainen pääsee vaikuttamaan työvuorosuunnitteluun. Kaikissa tiimeissä tehdään 3- vuorotyötä. Uudistamme ja kehitämme jatkuvasti työ- ja toimintaprosessejamme entistä potilaskeskeisemmiksi ja käytämme LEAN- menetelmiä sekä yhteisöohjautuvuutta työn kehittämisessä.

Toivomme sinulta perusterveydenhuollon sairaalahoidon osaamista ja laaja-alaista ajattelua voimavarakeskeisestä hoitotyöstä. Arvostamme kokemusta palliatiivisesta hoitotyöstä. Työssä edellytetään ajokorttia.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto. 

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata: 

  • Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
  • Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana. Poikkeus:Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
    • Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
    • Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
  • Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Palvelussuhteen tiedot:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 24.6.- 31.12.2024.  
  • Tehtäväkohtainen palkka 3195 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Työhöntulotarkastuksessa teetämme huumeseulan.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa hoitotyön esihenkilö Ulla Palomäki, puh. 050 497 0877, ulla.palomaki@keusote.fi. Kontaktoimme hakijoita hakuaikana. 

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.