Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

SAIRAANHOITAJA, Etelä-Tuusulan kotihoito, 12kk

  • Sijainti Tuusula
  • Julkaistu 04.04.2024, 14:00
  • Suljettu 18.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

SAIRAANHOITAJA, Etelä-Tuusulan kotihoito, 12kk

Olisitko sinä meidän uusi innostunut sairaanhoitajamme, joka haluaa olla mukana kehittämässä kotihoidon toimintaa? 

Kotihoidossa haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. Käytämme asiakkaiden hoitotyön suunnittelussa Rai-arviointia. Tuusulan kotihoito jakautuu 4 alueelliseen tiimiin. Jokaisessa tiimissä työskentelee 1-2 sairaanhoitajaa ja lähihoitajia. 

Haettava tehtävä sijoittuu etelä-Tuusulan toimipisteeseen sairaanhoitajan työpariksi.

Sairaanhoitajan työ on vastuullista sekä itsenäistä monipuolisten työtehtävien parissa. Toimit sairaanhoidollisena asiantuntijana ja olet tiiviisti lähihoitajien työn tukena. Sairaanhoitajat työskentelevät päivävuoroissa arkisin. Tässä tehtävässä saat mahdollisuuden olla kehittämässä itse- ja yhteisöohjautuvuutta, jossa saat käyttää päätöksentekokykyäsi sekä ammatillista kehittymistäsi. Työyhteisö tukee ja auttaa työssäsi ja kotihoidossa työn tukena on myös oma kotihoidon lääkäri. 

Toivomme, että Sinulla on kiinnostusta oman työn kehittämiseen. Odotamme, että asiakaslähtöisyys on sinulle ykkösasia. 

Tarjoamme hyvän työyhteisön, mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä kotihoitotyötä. Panostamme työntekijän hyvään perehdytykseen ja autamme tiimissä toinen toisiamme.

Kelpoisuusehtona edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa. Mikäli olet opiskelija, voimme räätälöidä sinulle sopivan sijaisuuden kelpoisten hakijoiden puuttuessa. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen 31.8.2025 asti. Aloitus sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3022,23 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Ja muista: tässä rekrytoinnissa on käytössä vinkki- ja sitouttamispalkkio. 

  • Jos Keusoten työntekijä vinkkaa sinulle paikasta, tehtävään valittu ja vinkkaaja saa kahden viikon palkkaa vastaavan summan kertapalkkiona kahdessa erässä, edellyttäen, että valittu henkilö on yli vuoden töissä. Palkkiot maksetaan 6 kk ja 12 kk jälkeen. Jos sinulle vinkkaa paikasta Keusoten työntekijä, muistathan mainita vinkkaajan nimen hakemuksessa.

Lisätiedot antaa Kotihoidon esihenkilö Stina Helenius, puh. 050 497 2051, stina.helenius@keusote.fi.  

Hakuaika päättyy 18.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.