Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

PERHEOIKEUDELLISEN YKSIKÖN ESIHENKILÖ

  • Sijainti Hyvinkää
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

PERHEOIKEUDELLISEN YKSIKÖN ESIHENKILÖ

Oletko perheoikeudellisten palveluiden vahva asiantuntija ja asiakastyön kehittäjä?

Haemme innostunutta tekijää ja vastuullista esimiestä toimimaan lähiesihenkilönä Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen perheoikeudellisessa yksikössä 

Keski-Uudenmaan hyvinvointialueen perheoikeudellinen yksikkö muodostaa tiiviin itsenäisen kokonaisuuden kahdessa eri toimipisteessä (Hyvinkää ja Järvenpää). Yksikköön kuuluu lastenvalvojatiimi, tapaamispaikkatiimi, selvitystiimi ja toimistotiimi. Henkilöstöön kuuluu sosiaalityöntekijöitä, lastenvalvojia, sosiaaliohjaajia ja toimistotyöntekijöitä. 

Perheoikeudellisessa yksikössä vastataan perheoikeudellisista lakisääteisistä tehtävistä, joita ovat vanhemmuuden selvittäminen, lapsen huoltoa ja asumista, tapaamisoikeutta ja elatusta koskevat sopimukset, adoptioneuvonta (ostopalveluna), tuetut- ja valvotut tapaamiset ja valvotut vaihdot, selvitykset tuomioistuimelle, perheasioiden sovittelu ja täytäntöönpanosovitteluiden koordinointi.  Perheoikeudellisen yksikön esimies vastaa yksikkönsä henkilöstöjohtamisesta ja toimii johtavana viranhaltijana sekä vastaa oman alueensa taloudesta. Esihenkilö edustaa perheoikeudellisen yksikköä erilaisissa hyvinvointialueen sisäisissä ja ulkoisissa verkostoissa. 

Keusote on ennen hyvinvointialueen aloittamista toiminut kuntayhtymänä jo neljän vuoden ajan, joten siirtyminen hyvinvointialueelle ei ole tuonut merkittäviä muutoksia työprosesseihin. Voit siis rauhassa keskittyä oman työsi tekemiseen yhdessä mukavien ja kokeneiden työkavereiden kanssa. Työryhmässä on vahvat valmiit rakenteet työryhmän toimintaan ja yhteisöllisyydestä sekä työssä viihtymisestä huolehtimiselle. Arjessa on rakenteet esihenkilön ja ammattihenkilöiden säännöllisille keskusteluille, jotka mahdollistavat tiiviin vuorovaikutuksen. Uusien työntekijöiden perehdytysohjelma on selkeä ja laaja, ja perehdytykseen osallistuvat esihenkilön lisäksi keskeisesti asiantuntijat ja työyhteisö.

 Perheoikeudellisen yksikön esihenkilö kuuluu neljän esihenkilön tiimiin, jota johtaa koordinoiva esihenkilö. Lähimmät kollegat ovat perhetyön, lapsiperheiden kotipalvelun ja varhaisen perhetyön sekä perhesosiaalityön yksikön esihenkilöt.   Esihenkilötiimi kohtaa viikoittaisissa tapaamisissa. Keusotella on esimiestyön tueksi rakenteita; esimiesaamut, Keuakatemia, palvelualueen HR-Partner, Guidin-palveluista tilattavat perehdytys- ja tukipalvelut erilaisiin ohjelmiin, itse- ja yhteisöohjautuvuuden ja työyhteisön kulttuurin tukemiseen sekä työhyvinvoinnin tukemiseen. Esimiestyön erilaiset ohjelmat ja työkalut ovat sähköisiä, uusimpina kehityskeskusteluiden sähköinen työkalu ja osaamisen lisäämiseen tukeva koulutus- ja osaamisalusta. 

Arvostamme perheoikeudellisten asioiden tuntemusta ja johtamiskokemusta sekä valmentavan johtamisen työotetta. Sinulla tulee olla kykyä itsenäiseen päätöksentekoon, prosessien johtamiseen, verkostotyön taitoja ja hyvää kirjallista ilmaisua.

Kelpoisuusehtona tehtävään on sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) 7§ mukainen laillistetun sosiaalityöntekijän pätevyys.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen virkasuhde alkaen 1.5.2024 tai sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 4444,14 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Sanna Tienvieri, puh. 044 346 3647, sanna.tienvieri@keusote.fi

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.