Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

OHJAAJA, Järvenpään Lampipuiston asumupalveluyksikkö, yli 12kk

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 11.04.2024, 14:00
  • Suljettu 25.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

OHJAAJA, Järvenpään Lampipuiston asumupalveluyksikkö, yli 12kk

Tule ohjaajaksi Järvenpään Lampipuiston asumispalveluyksikköön! 

Meille avautuu vuoden 2025 loppuun kestävä sijaisuus.  

Lampipuisto sijaitsee Järvenpäässä lähellä keskustan palveluita. Rakennus on kolmikerroksinen kerrostalo. Lampipuistossa tuotetaan asumispalvelua vammaispalvelulain mukaisesti. Asiakaspaikkoja Lampipuistossa on yhteensä 18. Asukkaat ovat pääsääntöisesti nuoria aikuisia, jotka tarvitsevat tukea ja valmennusta mahdollisimman itsenäisen elämän harjoitteluun. 

  • Ensimmäisessä kerroksessa sijaitsee ryhmäkoti, jossa asuu viisi (5) autisminkirjon asiakasta. Ryhmäkodilla asiakkaat tarvitsevat paljon tukea arjessa sekä struktuurit ovat heille tärkeitä.
  • Toisessa ja kolmannessa kerroksessa asuu yhteisöllisen asumisen asiakkaita, asuntoja on yhteensä 13 kpl. 

Asiakkaiden kanssa tehdään töitä yhdessä suunnitellen, itsenäisyyttä ja osallisuutta tukien sekä huomioiden. Työ asiakkaiden kanssa on ihmislähtöistä, asiakkaan omaa näkemystä kunnioittavaa ja tukevaa. Yhteisöllisen asumisen asiakkaiden kanssa suunnitellaan yhdessä arkeen ohjausaikoja, jolloin ohjaaja on asiakkaan tukena sovituissa asioissa. Haettavan työntekijän työaika painottuu pääsääntöisesti klo 7-21 välille, työ voi sisältää myös yötyötä. 

Arvostamme erityistä osaamista autismityöstä sekä asiakkaan tukemisesta itsenäiseen elämään. Toivomme sinulta voimassa olevaa LOVE-lääkehoidon osaamista. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Määräaikainen työsuhde ajalle 1.6.-31.12.2025. Aloitus myös sopimuksen mukaan,
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2652,41 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätiedot antaa asumispalveluiden esihenkilö Nina Hintikka, puh. 050 497 2821, nina.hintikka@keusote.fi

Hakuaika päättyy 25.4.2024 klo 14.00

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.