Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

OHJAAJA, Järvenpään Auerkulma

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 22.03.2024, 8:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

OHJAAJA, Järvenpään Auerkulma

Tule lastensuojelun sijaishuoltoon! 

Meillä Järvenpäässä, Auerkulman vastaanotto- ja arviointiyksikössä on tarjolla sinulle ohjaajan vakituinen työsuhde alkaen 1.9.2024. Voit aloittaa myös sopimuksen mukaan.

Auerkulman vastaanottoyksikkö on Järvenpäässä sijaitseva kuusipaikkainen lastensuojelun tukea tarvitsevien 12–17-vuotiaiden lasten vastaanotto- ja arviointiyksikkö. Lasten sijoitukset ovat lyhytaikaisia kestäen keskimäärin 1–3 kuukautta. Hoito- ja kasvatustyöstä vastaa seitsemän ohjaajaa, yöhoitaja, sairaanhoitaja ja yksikön esimies. Lisäksi yksikössä työskentelee erityistyöntekijä. Tehtävä on 3-vuorotyötä sisältäen varallaoloa ja 1–3 yövuoroa kolmen viikon aikana.

  • Ohjaajan tehtävänä on lapsen tilanteen kartoittaminen ja arviointi yhdessä lapsen, perheen, sosiaalityöntekijän, verkostojen ja vastaanottoyksikön moniammatillisen tiimin kanssa.
  • Ohjaaja toimii vastuuohjaajana kahdelle lapselle. Hänellä on työparinsa kanssa pääasiallinen vastuu lasten arviointiprosessin ohjaamisesta, toteuttamisesta ja perheen kanssa työskentelystä.
  • Ohjaaja vastaa työvuorossaan kaikkien yksikköön sijoitettujen lasten päivittäisestä hoidosta- ja kasvatuksesta, verkostoyhteistyöstä, dokumentoinnista ja kodinhoidollisista tehtävistä.

Ohjaajalta odotamme erinomaisia vuorovaikutustaitoja ja kykyä tulla toimeen erilaisissa tilanteissa olevien lasten ja heidän perheidensä kanssa. Arvostamme taitoa toimia nopeastikin muuttuvissa tilanteissa, positiivista ja voimavaralähtöistä työotetta, hyviä tiimityötaitoja ja kehitysmyönteisyyttä. Työssä toimiminen vaatii lastensuojelulain tuntemusta ja katsomme eduksi lastensuojelun työkokemuksen. Hygieniapassi tulee olla suoritettuna. Katsomme eduksi myös lisäkoulutukset, kuten esimerkiksi lääkehoitokoulutuksen, perhetyön ja kriisityön koulutukset, päihde- ja mielenterveyskoulutukset ja traumaosaamisen. Työ edellyttää ajokorttia sekä kykyä ja halua ajaa autoa.

Työ tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden toimia lastensuojelun sijaishuollon näköalapaikalla, ammattitaitoa kehittävän työn ja tilaisuuden olla osana moniammatillista huipputiimiä.

Auerkulman vastaanotto- ja arviointiyksikkö on ollut mukana itse- ja yhteisöohjautuvuuden ja palvelevan johtamisen hankkeessa, jolla lisätään työn mielekkyyttä ja tiimin hyvinvointia. Työn tukena ovat mm. säännölliset tiimikokoukset, työnohjaus ja työtä tukeva esimies.

Kelpoisuusehtona edellytämme soveltuvaa AMK – tutkintoa (esim. sosionomi AMK, sairaanhoitaja AMK, yhteisöpedagogi AMK, toimintaterapeutti AMK) tai aikaisempaa opistotason tutkintoa. Laki sosiaalihuollon ammattihenkilöistä (817/2015) tai terveydenhuollon ammattihenkilöistä annettu laki (559/94).

Lisätietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde 1.9.2024 alkaen.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 3206,59 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää. 
  • Työ on jaksotyötä. Koeaika on kuusi kuukautta.

Lisätietoja Sinulle tehtävästä antaa: Auerkulman vastaanotto- ja arviointiyksikön esimies Terhi Penttilä, puh. 050 4970 388, terhi.penttila@keusote.fi

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00. 

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.