Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄHIHOITAJA, Nurmijärven arviointi- ja kotikuntoutus, 11kk

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 28.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 7:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJA, Nurmijärven arviointi- ja kotikuntoutus, 11kk

Kiinnostaako sinua mahdollisuus tehdä arvioivaa ja kuntouttavaa työtä? Haemme Nurmijärven arki-tiimiin tekijää. 

Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi sekä hyödyntää omaa ammattitaitoasi moniammatillisen tiimin tukemana vaihtelevin työpäivin. 

Tavoitteena on onnistunut kotiutuminen ja turvallinen kotona asuminen. Ensisijaisesti palvelu on tarkoitettu asiakkaille, jotka eivät pysty itse tai saattajan turvin hakeutumaan terveydenhuollon avopalveluihin, joten tämä työ on loistava mahdollisuus ylläpitää ja kehittää jo olemassa olevaa ammattitaitoa.  

  • Arki-tiimin palvelut ovat tavoitteellista toimintaa, jotka tukevat asiakkaan toimintakyvyn paranemista ja mahdollistavat hänen pärjäämisestään kotona mahdollisimman itsenäisesti, omatoimisesti ja turvallisesti sekä ehkäisevät raskaimpiin palveluihin siirtymistä.
  • Kuntoutamme vauvasta vaariin asiakkaitamme kotona toteuttaen arvioivaa ja kuntouttavaa otetta työssämme. Tuemme asiakkaan pärjäämistä kotona esim. sairaalasta kotiutumisvaiheessa, toimintakyvyn muuttuessa ja jos on tarvetta kodin muutostöille tai apuvälineiden arviolle. Työnkuvaan kuuluu kuntoutuksen ja hoidon suunnittelu, toteutus ja arviointi. Tiimeissämme työskentelee lähihoitajia, sairaanhoitajia, toimintaterapeutteja, fysioterapeutteja ja lääkäreitä.

Tässä työssä voit olla aloittelija tai ammattilainen, me perehdytämme sinut työhösi, ja odotamme sinulta positiivista ja innostunutta asennetta sekä sitoutumista työhön. Työ on 2-vuorotyötä, Työtehtävän hoitaminen edellyttää ajokorttia ja oman auton käyttö työssä on mahdollista. 

Työ Arki-tiimissä tarjoaa sinulle monipuoliset ja vaihtelevat työpäivät lyhytaikaisen ja kuntouttavan työn parissa. Tässä työssä sinulla on mahdollisuus kehittää itseäsi sekä hyödyntää omaa ammattitaitoasi moniammatillisen tiimin tukemana. 

Tarjoamme työtä, jossa on varattu aikaa toteuttaa kuntouttavaa työotetta asiakkaan tavoitteiden mukaisesti. Valinnassamme painotamme sopivuutta tehtävään.  

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto.

Tietoja palvelussuhteesta: 

  • Määräaikainen työsuhde (opintovapaa) 30.5.2025 asti. Aloitus sopimuksen mukaan, mahdollisimman pian. 
  • Tehtäväkohtainen palkka 2555 e/kk. Lisäksi maksamme lisäksi työkokemukseen perustuvaa lisää sekä vuorokohtaiset lisät.
  • Työaika 38,25 h/vko, 2-vuorotyötä, myös viikonloppuisin.
  • HUOM: 1.1.2024 alkaen ikääntyneiden kanssa työskentelevien tulee myös esittää rikosrekisteriote.
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. Avaa rekrytointisivu tästä.  

Lisätietoja antavat Arki-tiimin esihenkilöt Erja Blommendahl, 040 807 4328, erja.blommendahl@keusote.fi ja Sini Setälä, 050 497 1110, sini.setala@keusote.fiSaatamme tehdä valintoja jo hakuaikana. 

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.  

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.