Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄHIHOITAJA, Klaukkalan kotihoito

  • Sijainti Nurmijärvi
  • Julkaistu 14.03.2024, 13:00
  • Suljettu 11.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJA, Klaukkalan kotihoito

Tule meille Nurmijärven kotihoitoon! 

Nurmijärven kotihoito jakautuu kolmeen kylään; Kirkonkylään, Rajamäkeen ja Klaukkalaan. Lähihoitajaa tarvitaan nyt Klaukkalan tiimissä. Tule hoitamaan tämän kylän ikäihmisiä kotiin vietävän palvelun merkeissä!

Työ kotihoidossa on tärkeää ja merkityksellistä, sillä haluamme, että ikääntyvät asiakkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja aitoa kohtaamista vuoden jokaisena päivänä. 

Teemme monipuolista, moniammatillista ja itsenäistä työtä yhteisöllisessä tiimissä. Kotihoidossa tarvitset kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon, oman työn organisointikykyä ja hyviä tiimityötaitoja. Toivomme, että sinulla on ammatillista taitoa vastata asiakkaan kokonaisvaltaiseen hoidontarpeeseen. Saat tueksesi osaavan ja yhteistä vastuuta kantavan tiimin, jossa kohtaamme yhdessä ilot ja surut. Päivittäistä työtä tiimissäsi tukee tiimin esihenkilö ja vastaava sairaanhoitaja.

Kotihoidossa työskentely vaatii ajokortin. Pääsääntöisesti meillä on tarjota auto käyttöön.  

Nurmijärvellä sinua odottaa huumorintajuiset tiimit, joissa työskennellään suurella sydämellä. Panostamme perehdytykseen, sillä haluamme että viihdyt meillä.  Olemme lisäksi joustava työnantaja. Meillä työn tekeminen saa olla hauskaa, arvostamme asioiden eteenpäin viemistä ja meillä jokainen voi vaikuttaa yksikön toimintaan. 

Kelpoisuusehtona tehtävään on lähihoitajan tutkinto.

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen sopimuksen mukaan. 
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.  
  • Tutustu rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Haastattelut aloitetaan jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan tiimikaverin löydyttyä. Heräsikö kysyttävää tai haluatko tietää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi lisää? 

Soita tai laita viestiä, niin jutellaan! Lisätiedot antaa kotihoidon esihenkilöt Kati Vuori puh. 050 497 1665 kati.vuori@keusote.fi tai Katja Korppinen puh 050 497 1956, katja.korppinen@keusote.fi

Hakuaika päättyy 11.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.