Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

LÄHIHOITAJA, Jampankaaren Vaahterakoti

  • Sijainti Järvenpää
  • Julkaistu 21.03.2024, 13:00
  • Suljettu 04.04.2024, 14:42
  • Tätä työpaikkaa voit hakea käyttäen Osaajaprofiilia pohjana!

LÄHIHOITAJA, Jampankaaren Vaahterakoti

Haemme Järvenpään Jampankaaren Vaahterakotiin lähihoitajaa. Oletko Sinä meidän sydämellinen, uusi hoitaja?

Jampankaaren palvelupiha tarjoaa monimuotoista asumista ikääntyneille ja mielenterveyskuntoutujille. Ympärivuorokautista asumispalvelua on Vaahtera-, Pihlavisto- ja Lehmustokodissa. Pihapiirissä on lisäksi Tammistokoti, joka toimii yhteisöllisen palveluasumisen yksikkönä. Jampankaaren palvelupihassa työskentelee lähihoitajia ja sairaanhoitajia.

Haettava tehtävä sijoittuu Vaahterakotiin, jossa on yhteisöllistä asumista, ympärivuorokautista palveluasumista ja lyhytaikaishoitoa. Työhön kuuluu lähihoitajan moniammatillinen hoitotyö yhdessä muun tiimin kanssa.

Lähihoitaja työskentelee asukkaiden päivittäisestä hoitotyöstä huolehtien. Päivittäinen työ on monipuolista ikäihmisten hoitoa, tukemista sekä ohjaamista. Käytössämme on autonominen, työhyvinvointia tukeva työvuorosuunnittelu. Potilastietojärjestelmänä meillä on käytössä PegasosOMNI360.

Toivomme sinun olevan halukas kehittämään omaa ammatillista osaamistasi ja tiimin toimintaa siten, että asukkaat saavat parasta mahdollista hoitoa ja palvelua. Omaathan hyvän palveluasenteen, ajattelet kehittämistyön olevan tärkeä osa muutoksen mahdollisuutta tehdä asioita paremmin ja näet tärkeänä oman ammatillisen osaamisesi kehittämisen. Toivomme Sinulta itse- ja yhteisöohjautuvuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. 

Kelpoisuusehtona on lähihoitajan tutkinto. 

Tietoja palvelussuhteesta:

  • Vakituinen työsuhde alkaen tai sopimuksen mukaan.
  • Tehtäväkohtainen palkka on 2555 e/kk. Lisäksi maksamme työkokemukseen perustuvaa lisää.
  • Voit tutustua tarkemmin Keusoteen rekrytointisivuston kautta Keusoteen sekä rekrytointiprosessiimme. Lue meidän työsuhde-eduista (mm. Epassi 200e, työterveyshuolto) sekä näe tehtävään mahdollisesti vaadittavat todistukset/luvat. www.keusote.fi/rekry.

Lisätietoja antavat palveluasumisen esihenkilö Heini Manninen, 050 497 9877, heini.manninen@keusote.fi ja vastaavat sairaanhoitajat Anni Happonen, 050 497 1999, anni.happonen@keusote.fi sekä MillaMaria Aro puh. 050 497 9123, millamaria.aro@keusote.fi

Hakuaika päättyy 4.4.2024 klo 14.00.

Osaamisalue:

Keski-Uudenmaan hyvinvointialue

Keski-Uudenmaan sote - Keusote, on yksi edelläkävijöistä hyvinvointialueella. Olemme tehneet sujuvasti työtä yhdessä jo vuodesta 2019 alkaen, joten meillä on tarjottavana valmis kehitysmyönteinen organisaatio työntekijöillemme. Hyvinvointialueet vastaavat sosiaali- ja terveyspalveluista sekä pelastustoimen palveluista. Keski-Uudenmaan hyvinvointialueeseen kuuluvat Hyvinkää, Järvenpää, Mäntsälä, Nurmijärvi, Pornainen ja Tuusula. Vastaamme 200 000 asukkaan laadukkaista ja asiakaslähtöisistä sosiaali- ja terveyspalveluista. Meillä Keusotessa työskentelee yli 4000 alansa ammattilaista - tule mukaan osaavaan ja kannustavaan työyhteisöömme.